Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

會場限定version~~~

:79: :79: :79:
我一邊看一邊哇...哇...好齊,
最尾那幾張會場限定version....最令人發狂,
我也想要那隻 FAKER 及 KELDOR........是在那裡有機入手呢?
原帖由 in2c68 於 30-4-2008 02:29 發表
我同大大一樣,&#22834;來都係想買舊版,但發覺一來舊版貴,但如果貴二手好多都不太好,D手手腳腳都有壞,所以有一日見到有隻平的蛇皇就買來玩下,發覺公仔做得唔錯,做形有舊版的樣貌,但"形"&#21655;!!  所以就開始一隻一隻 ...

好呀......lok12049兄的 FAKER,,,MOSS MAN...KELDOR....令我發狂了:no: :no: :no:

回覆 93# 的文章

小弟還有一隻會場Snake Teela唔記得影,一陣補相~~~:52:
今年 comic con 都好似有會場限定, 好似係2002 年卡通中古時 He-man!!
各大大是否覺得找尋 He-man 玩具是一種樂趣,過幾年再看那公仔就會記得當中的過程!!

lok12049大大的上色真係好"正" ,由一個玩具變成件古董&#22050;咁!! "勁"
原帖由 lok12049 於 30-4-2008 12:28 發表
小弟還有一隻會場Snake Teela唔記得影,一陣補相~~~:52:

這隻我也見過...又是難求的東西:$ ...
但老實講即使找到,價錢太貴也買唔落手:no:
原帖由 in2c68 於 30-4-2008 12:49 發表
今年 comic con 都好似有會場限定, 好似係2002 年卡通中古時 He-man!!
各大大是否覺得找尋 He-man 玩具是一種樂趣,過幾年再看那公仔就會記得當中的過程!!

lok12049大大的上色真係好"正" ,由一個玩具變成件古董&# ...

有更多資料請報導呀....:D

回覆 93# 的文章

如果想要Faker 而又很想要,找一個好似lok 12049大大咁的高手上色咪得囉!!:58:
[quote]原帖由 in2c68 於 30-4-2008 12:54 發表
如果想要Faker 而又很想要,找一個好似lok 12049大大咁的高手

舊化我接受...都是那樣東西,但改色變第二隻...我接受唔到:oh:

等於我接受女性化妝,但唔接受隆胸...:unhappy:

如果可以這個題目move 到玩具主題集中區不是更好嗎??  新會買都可找 到!!

我們在香港有無辦法買到?

我知他好好打, 是古人,死後力量被Sorceress收起及儲於寶劍,之後的Prince Adam被受與力量成為現在的He - Man...
原帖由 in2c68 於 30-4-2008 13:10 發表
如果可以這個題目move 到玩具主題集中區不是更好嗎??  新會買都可找 到!!

之前我見有幾位大大於會員收藏也post He - Man 相....所以我希望成立此收藏館,令更多愛好者集中分享....其實可覺得能撥往主題集中區是最好的...:64:
原帖由 影武者 於 30-4-2008 01:16 PM 發表

之前我見有幾位大大於會員收藏也post He - Man 相....所以我希望成立此收藏館,令更多愛好者集中分享....其實可覺得能撥往主題集中區是最好的...:64:

冇錯,把我們的He-Man發揚光大!!!!!!
得閑先再逐個figure影相同介紹一下啦~~