Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

回覆 15# 的文章

影兄:65: ..是你剛買了骷髏頭堡??:75: 之前不見你display??我無開box..不過你拍出來好型..在那買..how much now???

原帖由 wahwah20 於 11-3-2008 00:50 發表
影兄..你剛買了骷髏頭堡??在那買..how much now???

笑慢..........一條魚:34: :34: :34:
玩具要開來玩....否則對佢地唔住....:43:
笑慢.which floor???有無貨?想買多一個玩??thank u
原帖由 wahwah20 於 11-3-2008 01:01 發表
笑慢.which floor???有無貨?想買多一個玩??thank u ?v=0

wahwah20兄....你這些才是經典&#22050;...你唔開來玩??
講番骷髏頭堡....當我打開,一邊組裝,驚喜就接踵而至,好多細節也另人感動:79: ...如監倉地下有老鼠....等
He man 新武器:34:

其實是 "武"盒旦之一,但我覺得都好襯:52:

回覆 21# 的文章

影兄,:65: 現個你個骷髏頭堡好難找了. 網上會都好貴...thank u

之前在板上有聽說過2008有新版的HE MAN保留了舊版的味道腳上新增了關節不知道,影大有沒有這方面消息

補個圖

原帖由 kenchad2008 於 11-3-2008 03:12 PM 發表
之前在板上有聽說過2008有新版的HE MAN保留了舊版的味道腳上新增了關節不知道,影大有沒有這方面消息
原帖由 kenchad2008 於 11-3-2008 16:19 發表

唔知喎....但睇落似自家改喎......手肘關節怪怪...

回覆 25# 的文章

kencha 兄個張相個heman 有d vintage feel !:45: !今年會出新玩具嗎? :52: 有興趣睇下d玩具攪邊科:71:

現先發兩張人仔,其他不定期再傳

人物:渣子
特點:口可開合,手有三款義肢可換,分別是夾、&#37390;、鎗。
個性:唔記得...:34: 樣子像個沒頭腦的傢伙!好像會食鐵的?
公仔背上刻有1981、malaysia

人物:裝甲服HE-MAN
特點:心口有滾輪,會重現二段&#25439;傷!
個性:大英雄!單純he-man換裝版。
公仔背上刻有1983、taiwan
下回再見!:51:
原帖由 dee88 於 11-3-2008 21:50 發表
現先發兩張人仔,其他不定期再傳
人物:渣子
特點:口可開合,手有三款義肢可換,分別是夾、&#37390;、鎗。
個性:唔記得...:34: 樣子像個沒頭腦的傢 ...

渣子 Trap Jaw....另那 He Man  支炮也配得幾好喎
早期 HE MAN 多MADE IN TAIWAN....証明當時中國還未成世界工廠及對外開放...

"玩玩具學歷史" 由香講電台及教肉處聯合製作:34:

其實He Man 可能是古惑仔 => 染金毛 + 紋身 + 手持攻擊性武器:67:

但那紋身的確好型...我覺得:35:
[quote]原帖由 wahwah20 於 11-3-2008 21:35 發表
kencha 兄個張相個heman 有d vintage feel !:45: !今年會出新玩具嗎? :52: 有興趣睇下d玩具攪邊科:71:[img]

我覺得是自改多:36: