Toysdaily 玩具日報

<<He-Man 聯盟>> Page 1 集中相片26/08/2008

回覆 225# 的文章

lok 兄, 依本書係我以前買milk送的書仔.我係2002年收藏到宜家.係?我相信都幾難找了.我都係書仔介紹有新舊he man.和骷髏頭堡先收藏, 你介唔介意給你我email ,我將相一張一張拍and email比你?

回覆 226# 的文章

Thank you ar, because I lost my book already when my shop closed, please check PM, I gave u my address. Thank you.
原帖由 wahwah20 於 10-5-2008 01:38 PM 發表
我有一本02年出書仔.叫”回憶更生”新版he man 特集.唔知各大大睇過無?同大家分享下.內容大約講下新舊玩具比較,小小background,新玩具的weapon性能和價格.當時好似仲未出,有小小廣告feel. 個骷髏頭堡書中定 ...
如果唔介意可否影左再找人post 在這裏,一來我好想睇,二來當資料都好ma.
我去了...但沒有Prince Adam...:56:
其實在那裡找HE MAN玩具也不是第一次,讓我報導一下所見,希望幫到有興趣的大大:43:

回覆 228# 的文章

in2c68兄, 我都想post出來, 但quality咯太好.我試下拍好d 再post出來...........
那裡有 STRATOS / RAM MAN / WHIPLASH / ORKO / MEKANECK / ROBOTO
還有 BATTLE CAT (不是最原汁原味那款) /
HE MAN (也不是最原本那款) / SNAKE TEELA (正...我也沒有...但若真的買了也不捨得拆來玩)
snake teela 我上次去就見唔到,但王子就次次去都有,我得閒再幫你找過!!  你不如告訴我你還想找邊幾隻? 我一見到就通知你!!:62:
奇怪...有He Man時就唔見Adam,把劍又咁似樣,點解d人唔估Adam就是He Man:67:
今日買左snake 版的豹,只是用左98蚊!!:71:
原帖由 影武者 於 11-5-2008 08:54 PM 發表
奇怪...有He Man時就唔見Adam,把劍又咁似樣,點解d人唔估Adam就是He Man:67:
這種事永遠在美國超人身上發生.但日本仔通常都話有替身(ex: 死神)
snake 版的豹,98蚊....
我知....是在...IN 屎 點...一上電睇那間...
是不是...?
好靚...可惜無可動關節...:45: