Toysdaily 玩具日報

[玩具分享] 不滅的英雄.....我的魔神專區! (12/3新增圖片)

我重記得個時龍神丸炒到好貴,對我個時只係一個小學生來講avoid唔起....!! 龍神丸太正啦!
原帖由 柏村左陣 於 8-3-2008 05:21 PM 發表

港版唔係形容珍藏版咩?:?

金色sunrise 貼紙就係孩之寶代理既港版原裝貨, 好似係1998 年左右出, 當時都叫日版貨,不過made in china(因為當時o的工廠搬哂去大陸:time: ,不過qc都係日本做:handshake: )

之後200x 年一個個boxset o個o的就係所謂珍藏版,唔知邊間代理...所有qc,生產都係大陸......所以平o左又差o左......:oh:

所以如果有心買好野,一係買made in japan, 一係1998 made in china,:D
200x o個o的.....就...唔好啦....:angry:
好多正野!!!
回憶番曬(黎)
原帖由 Kazaf 於 9-3-2008 12:35 AM 發表

金色sunrise 貼紙就係孩之寶代理既港版原裝貨, 好似係1998 年左右出, 當時都叫日版貨,不過made in china(因為當時o的工廠搬哂去大陸:time: ,不過qc都係日本做:handshake: )

之後200x 年一個個boxset o個o的就 ...

98年有出咩?:47:咁知唔知20週年會唔會再出?
原帖由 joveinhk 於 8-3-2008 06:16 PM 發表

這兩套模型 邊度 可以找到啊?:(  細個曾經擁有過
砌出來好靚架  又有立體貼 ...

我講左咁多頁都無人應我 終於有人講下 :sad:
見過係 葵芳 一間有 2隻 不過都要上7xx以上:(
7xx以上是每隻嗎?
原帖由 分手勿語仔 於 9-3-2008 12:34 PM 發表

原帖由 於 9-3-2008 11:00 AM 發表

:oh: 我買左,,,,,,,,,,

:78: 節哀順變.....

順便推番個post上頂先!:!
原帖由 joveinhk 於 8-3-2008 06:16 PM 發表

這兩套模型 邊度 可以找到啊?:(  細個曾經擁有過
砌出來好靚架  又有立體貼 ...

係我屋企可以搵到:61:

原帖由 分手勿語仔 於 9-3-2008 12:34 PM 發表

應該已經係成年前既事na....果間店都執左lu
不過我都好想知佢d貨去曬邊...:56:

原帖由 gao 於 9-3-2008 01:38 PM 發表
7xx以上是每隻嗎?

正解:71:
原帖由 ickiller 於 9-3-2008 09:09 PM 發表

原來大大有入到:$:$
好羨慕呀
我識一個fd都入到 :shy:
你唔會係我fd掛:DD
原帖由 分手勿語仔 於 9-3-2008 09:18 PM 發表

原來大大有入到:$:$
好羨慕呀
我識一個fd都入到 :shy:
你唔會係我fd掛:DD

我地好似交易過...right?
我呢度果名同yahoo個名係一樣ga

其實....都只係一隻難搵姐....
原帖由 ickiller 於 9-3-2008 09:09 PM 發表

有冇成品睇?:handshake:
終於都起屋企拿返d舊野出黎......我發覺佢地開始身體麻麻地.........手軟腳軟.......:56:
而定隻黑龍角仲斷左隻翼...........要搵人教下點整.......:76:

我都覺得隻炎神做得唔錯!!!又多武器!!!!:34:
我拿出黎影相o個陣都感覺到當年買佢地返黎o個陣ge 喜悅!!!!間唔中都會拿出黎玩!!!!!:45:

宇宙龍神丸!!!!:71:

炎神丸 :71: 我至愛!!!

夏鬼丸!!!!

呢隻都好正!!!!!:71:

整張大合照先!!!!!!而家就係得返呢4隻............以前仲有其他2隻龍神丸............因為玩得太多.......爛左....:79:

估唔到自己連d人仔都仲keep到..........:50:
原帖由 chris_kit 於 9-3-2008 11:33 PM 發表
終於都起屋企拿返d舊野出黎......我發覺佢地開始身體麻麻地.........手軟腳軟.......:56:
而定隻黑龍角仲斷左隻翼...........要搵人教下點整.......:76:

http://farm3.static.flickr.com/2332/2320574787_4fbda ...

:71: :71: 我都系~~!!!真系次次拎出來都feel 到童年感覺~!!
今天在油麻地的玩具商場二樓見到有龍星丸,新星龍神丸同黑龍角賣,不過沒有留意幾錢.

因為想找龍神丸多d,不過價錢對我來說太....:70: