Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Riobot Super Robot Wars 超級機械人大戰 OG SRX

馬仔 發表於 5-2-2022 02:58 PM
無錯,佢地習慣左delay, 疫情只係令個期更加差,大家睇得出,佢個schedule唔會因為delay左前面個產品,而 ...

依家最怕係連QC都keep唔到(千記嚟講第一隻R1未見有大問題,但唔知其他廠會點),遲唔緊要我可以等,但如果中sad就喊得一句句(好似megahouse咁疫情前QC都已經垃圾,依家呢個環境唔知仲變成點)
米青剛收到短訊,派貨了。
都仲係派緊R1炸,隻R2仲會唔會delay?

Delay 硬!
馬仔 發表於 17-3-2022 12:11 PM
都仲係派緊R1炸,隻R2仲會唔會delay?

Delay 硬!

係囉,一般千記個派貨消息一定係:有師兄上嚟小日本派貨先香港未有,然後就見再小千值殿明明有貨唔派,再然後就見三小街鋪都未派日本同千值殿派緊點點點,幾時會係香港鋪先出聲話派
又到4月,唔知R2今個月會唔會又delay
已經無乜所謂! 依家都係乖乖地 B 記食玩就算!

利申 : 已訂老千全套四隻 (3+1)
日本延期到5月中,D4已經出貨,廣東的玩家很多都已經收到了
yimingyang 發表於 21-4-2022 03:51 PM
日本延期到5月中,D4已經出貨,廣東的玩家很多都已經收到了

請問你講緊R1 定 R2?
馬仔 發表於 21-4-2022 04:54 PM
請問你講緊R1 定 R2?

FB見到有人收到R2,不過個comment係可玩可動仲衰過R1,變形完全係分屍重組(呢點我一早就預計到),仲話SRX對手臂係做唔到90度屈曲(有人話見過係得,先當佢係未摸熟)
可動不佳其實都認了,這個造型這個結構。

但是賣到這麼貴連個鐳射飛輪都不付,就太過分了
睇咗合半身片,我覺得對辦,期待set裝
另片入面我見srx 可以屈到90度架喎
CPY_2001 發表於 21-4-2022 07:01 PM
另片入面我見srx 可以屈到90度架喎

有可能係評果個人未摸熟,我就當佢唔識玩啦
睇圖手屈度90度,合咗睇落都ok,都唔駛諗咩可動架喇,最後一定係合體display算