Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年12月 超合金魂 GX-100 金剛 & 宇宙飛龍 / GX-100X 強化配件

根本英俊 發表於 28-11-2021 11:09 PM
完全明白師兄感受, 我都十五十六左好耐, 真係得過大字, 不過真係有愛, 算啦當買埋呢隻唔會再入B記既超合 ...

咁就希望出得好d,靜待師兄收貨分享美圖!
網圖

講o左幾個月,鬧足幾個月,
見到呢張圖,都係會乖乖俾錢,誠心供奉.....

Garycharm 發表於 9-12-2021 06:05 PM
網圖

快D出, 給我一個痛快....話時話套補件無晒聲氣既....
Garycharm 發表於 9-12-2021 06:05 PM
網圖

確實有氣勢!
我依家想笨大再販gx-05... 話說前幾日收拾舊玩具時發現gx-05 d膠件已經熔曬
  會乖乖俾錢,誠心供奉  x2     
係amiami 訂咗 ,月尾29號先出睇黎出年先收到????????????
fallout8 發表於 10-12-2021 09:19 AM
我依家想笨大再販gx-05... 話說前幾日收拾舊玩具時發現gx-05 d膠件已經熔曬 ...

我隻電鍍版已斷翼很久,等他從出,想當年,三個顏色也有,何其壯觀,還買多一隻普通版儲。後來展示櫃越來越迫,最後全縮作一團。
網圖

話說見到機械人下體係就咁插入? 唔你啦化....
mssntk026 發表於 10-12-2021 05:28 PM
我隻電鍍版已斷翼很久,等他從出,想當年,三個顏色也有,何其壯觀,還買多一隻普通版儲。後來展示櫃越來 ...

話說gx-05出曬名QC質量差,我果隻已經係Made in China既R版,聽講初版泰國造果隻重差
morpheel 發表於 10-12-2021 03:22 PM
係amiami 訂咗 ,月尾29號先出睇黎出年先收到????????????

依家日森個價係道跌緊.... 71xxx円
其實係ami訂真係無咩So,日森會用出貨果刻個價來找數。
fallout8 發表於 10-12-2021 06:09 PM
話說gx-05出曬名QC質量差,我果隻已經係Made in China既R版,聽講初版泰國造果隻重差 ...

當年GX-05係已經臭晒名的劣質次货,Bandai為保声譽和市場,才於短期内急於推出改良版GX-05,挽回自己玩具廠品牌声譽!!
更正: 當年GX-05係已經臭晒名的劣質次货,Bandai為保声譽和市場,才於短期内急於推出改良版GX-05R,挽回自己玩具廠品牌声譽!!
展示 updated

根本英俊 發表於 10-12-2021 05:57 PM
話說見到機械人下體係就咁插入? 唔你啦化....

係,當DISPLAY基地形態,金剛下半身果粒插椿真係好礙眼。

我記得GX-27都唔係咁~~