Toysdaily 玩具日報

[分享討論] POSE+ STYLE series 勇者王ガオガイガー

馬仔 發表於 15-9-2021 10:39 AM
謝謝指導,我對呢間公司已有經驗,上次隻銀河都換過件,呢間公司好處係必定有得換,而B記就...........

...

B記我買左隻劉備高達, 要自己SEND信去, 再夾一埋要求如水印雷射印收據, 等佢個幾月之後佢會SEND信黎叫妳再交去賣俾妳果間鋪等佢換俾妳, 我果隻等到而家都未回頭, 不過叫做成功掛....要時間囉!
wiswis 發表於 15-9-2021 09:24 PM
最近P+ BALL JOINT都出事,其實除咗獅子毛用BALL JOINT易甩之外,04隻天威可動手指亦係衰同一個問題,有C ...

你咁講, 我又好似醒起有呢個問題
紫月葵 發表於 15-9-2021 05:55 PM
上面見有幾位大大都反映獅毛易甩嘅情況,我嗰隻都有,但發現處理方法好簡單,輕輕塗薄薄地一層膠水喺灰色波 ...

唔好「拿」爆膠嗎?
tsang_20190721 發表於 16-9-2021 09:01 AM
你咁講, 我又好似醒起有呢個問題

千祈咪用可動手拿刀,手指一鬆好易甩
wiswis 發表於 16-9-2021 10:28 PM
千祈咪用可動手拿刀,手指一鬆好易甩

收到, 多謝你的提點, thanks!
根本英俊 發表於 15-9-2021 10:12 AM
師兄, 妳係缺件定係甩左, 缺件可以出信去問佢, 叫佢寄俾妳都得, 我開盒無說明書, 佢都寄番俾我(不過當左 ...

請問師兄收到份說明書未?因我尋日攞又係冇說明書,店舖話send返張單俾我試試email pose+
wwwkcc 發表於 25-9-2021 02:03 PM
請問師兄收到份說明書未?因我尋日攞又係冇說明書,店舖話send返張單俾我試試email pose+ ...

我隔左3日就收到缺件,不過佢漏呢樣漏個樣,點攪呀!
馬仔 發表於 25-9-2021 05:54 PM
我隔左3日就收到缺件,不過佢漏呢樣漏個樣,點攪呀!

希望只係上批貨出問題啦,我啱啱先send咗email,店舖話2,3水會喺下星期同十月尾出,各位大大攞貨切記要開盒check呀
wwwkcc 發表於 25-9-2021 02:03 PM
請問師兄收到份說明書未?因我尋日攞又係冇說明書,店舖話send返張單俾我試試email pose+ ...

師兄你收番張單之後SEND E-MAIL俾佢, 佢一定要有單先會同妳處理的, 佢星期六日可能無人覆, 因為我上次都係星期六SEND去, 星期一早上9點幾先收到佢回覆, 佢確定左妳D資料之後, 就會寄番俾妳, 包郵, 不過我上次都要星期五先收到
根本英俊 發表於 25-9-2021 08:11 PM
師兄你收番張單之後SEND E-MAIL俾佢, 佢一定要有單先會同妳處理的, 佢星期六日可能無人覆, 因為我上次都係 ...

好嘅唔該晒師兄我以後訂嘢都係習慣吓影單留底好啲
馬仔 發表於 15-9-2021 10:39 AM
謝謝指導,我對呢間公司已有經驗,上次隻銀河都換過件,呢間公司好處係必定有得換,而B記就...........

...

I have replaced GETTER EMPEROR & shin bone KAMEN  RIDER BLACK with two bland new boxes, metal build Eva no 1. X twice , MB 00 7 seven sword head ,   shin bone OOO, shin bone TIGA ( head and leg), etc. no problem . I sent email to them and they replied . It may take 1-2
Months
根本英俊 發表於 25-9-2021 08:11 PM
師兄你收番張單之後SEND E-MAIL俾佢, 佢一定要有單先會同妳處理的, 佢星期六日可能無人覆, 因為我上次都係 ...

今早收到pose+ email話會寄返俾我,感謝咁多位師兄分享經驗
根本英俊 發表於 15-9-2021 10:31 PM
B記我買左隻劉備高達, 要自己SEND信去, 再夾一埋要求如水印雷射印收據, 等佢個幾月之後佢會SEND信黎叫妳 ...

水印雷射印收據? 咁如果唔係同 HK BANDAI 買的話, 咁咪唔駛諗?

另外佢呢 D 售後服務, 真係討厭至極
tsang_20190721 發表於 27-9-2021 12:32 PM
水印雷射印收據? 咁如果唔係同 HK BANDAI 買的話, 咁咪唔駛諗?

另外佢呢 D 售後服務, 真係討厭至極 {:5_ ...

好好笑, 果隻野係響精品買, 點睇都係國內行貨, 我同精品溝通完, 佢影左一張香港雷射貼紙俾我, 話咁照SEND去就OK, 然後..又真係OK左...不過由要求到而家都6個幾月, B記依然係處理中...同佢果D處理方法真心煩, SEND E-MAIL, 係咁確定之後, 再取去店舖等回收, 然後就係漫長既等待...
根本英俊 發表於 27-9-2021 12:56 PM
好好笑, 果隻野係響精品買, 點睇都係國內行貨, 我同精品溝通完, 佢影左一張香港雷射貼紙俾我, 話咁照SEND ...

劣質的售後服務