Toysdaily 玩具日報

[分享討論] POSE+ STYLE series 勇者王ガオガイガー

根本英俊 發表於 6-9-2021 12:41 AM
平心而論, 佢花係因為白獅子有好多位係焗漆, 但新野...特別係佢大脾個位, 我由唔花, 但因為後面個扣扣唔落 ...

話時話!講真佢隻腳嘅合體真係有少少過分深奧!又或者可能我唔識玩!
見大家玩得咁開心,但係我未收到到貨通知(我在一扭訂。請問有沒有方法分辨我訂的是否第二批貨?
Prime1031 發表於 6-9-2021 10:08 AM
見大家玩得咁開心,但係我未收到到貨通知(我在一扭訂。請問有沒有方法分辨我訂的是否第二批貨? ...

一樓fb咪講左code去到幾多先係第一批

睇吓你幾時落訂!聽講星期五六攞貨嗰啲都係頭一兩日訂先有得攞!但係星期六行過旺角間間舖頭都好多箱!有好多仲要有現貨買不過當然貴少少!
我見到有啲細舖好細間嗰啲!裡邊有10幾箱!
yugi 發表於 6-9-2021 10:11 AM
一樓fb咪講左code去到幾多先係第一批

唔該曬,我冇留意一樓原來有公報
已確認我唔係第一批
takduck 發表於 6-9-2021 10:11 AM
睇吓你幾時落訂!聽講星期五六攞貨嗰啲都係頭一兩日訂先有得攞!但係星期六行過旺角間間舖頭都好多箱!有好 ...

唔該師兄,雖然我未有得玩但係見到本地出品受歡迎我都開心
我都等梗ar
Prime1031 發表於 6-9-2021 10:51 AM
唔該師兄,雖然我未有得玩但係見到本地出品受歡迎我都開心

本地出品 值得支持嘅! 整體上優點多過缺點! 淨係外型可動機體上面嘅細節已經贏曬! 又大隻! 只要你接受到 其他少少 缺點咁呢隻嘢你一定玩得好開心
已落搭, 排第二水貨, 希望十月初可以攞貨
takduck 發表於 6-9-2021 07:16 AM
師兄真係唔好彩!上次我隻鐵甲萬能俠zero買返屋企試吓着燈心口一邊着一邊唔着!之後都要搵舖頭同代理搞! ...

POST +已回覆, 不過係佢地既問題當係售後一次, 我又穴係有D平衡唔到個心情...

感謝閣下對POSE+的支持!
抱歉閣下購入的GAOGAIGAR 勇者王 出現問題,
請提供購買單據以作記錄,
(請留意每個訂單據只能提供一次售後)

1)關於補領說明書及綠色膠片,
閣下可在辦公時間內到我們的辦公室取回,
我們的辦公室地址如下:
火炭坳背灣街2-12號威力工業工中心4樓E室
辦公時間:MON-FRI  09:30 - 18:00
* 敬請預約 *

我們可平郵給 閣下,郵費由我們負責,
如需郵寄,煩請提供地址及收件人名稱以便安排。

2)而有關操作/把玩引致的掉漆問題抱歉未能作出更換安排
takduck 發表於 6-9-2021 07:18 AM
話時話!講真佢隻腳嘅合體真係有少少過分深奧!又或者可能我唔識玩!

我因為無說明書, 本身睇片合係無問題, 但就係攪唔掂佢個小腿蓋咬入獅子腳果個扣位度, 係咁折出折入先花左! 最後先研究度係要將膝頭哥個鑽頭推底先可以扣到, 所以我隻獅子先花晒...有D唔開心囉! 未試過第一次玩玩具會花...唉..
Prime1031 發表於 6-9-2021 10:08 AM
見大家玩得咁開心,但係我未收到到貨通知(我在一扭訂。請問有沒有方法分辨我訂的是否第二批貨? ...

以我所知(我唔係一扭訂), 我果間係頭一星期下單(即25號起7日)當係第一批, 師兄妳可以睇下妳幾號訂, 或者可以預到時間, 佢話第每批貨會響之後既二至三星期出, 希望幫到妳
tsang_20190721 發表於 6-9-2021 11:41 AM
已落搭, 排第二水貨, 希望十月初可以攞貨

第二水似乎二至三星期便會有,所以有可能九月底派貨
根本英俊 發表於 6-9-2021 11:53 AM
我因為無說明書, 本身睇片合係無問題, 但就係攪唔掂佢個小腿蓋咬入獅子腳果個扣位度, 係咁折出折入先花左 ...

就算有說明書上網睇埋片合完都係會花! 師兄唔好唔開心大把人陪你花!包括我lol
Prime1031 發表於 6-9-2021 11:58 AM
第二水似乎二至三星期便會有,所以有可能九月底派貨

到時先算囉, 反正我唔急玩