Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年8月 超合金魂 GX-79 V型電磁俠 F.A. (官圖P6)

tower 發表於 11-4-2018 04:50 PM
睇到最新呢幅图,嗯大货都係E个样囉,啲做工睇真啲个头同腰带。。。话佢似¥6-8k货品多D都算好客气la. ...

人地山口式塗裝都越嚟越好, 係BANDIE先敢出到咁仲收人萬幾YEN

好明顯只係一隻比較大隻同貴好多嘅 SR 合金仲要出得非常保險對我來講其實只會更加冇價值, 本來已經出過比較高擋次產品依家反而籍口改善可動同外形實質降低技術要求但又唔會平好多俾人, 直接講只係一隻轉咗硬膠加小小金屬嘅類山口式貴價產品!
睇到最新呢幅图,嗯大货都係E个样囉,啲做工睇真啲个头同腰带。。。话佢似¥6-8k货品多D都算好客气la. ...

d會場隨手拍ge相放大到咁, 你可以睇得出做工? 公道d睇過實物先黎評論價值吧...
秋葉原展出

http://toho.seesaa.net/article/458972024.html

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=9KQk-OksoXA

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

我覺得呢個系列好快收皮, 玩合金魂是玩合體, 變形.

佢出番曬以前D角式加可動, 隻隻過千, 等佢跳到Hi Metal R 個隻戰鬥機械人咁就會買.

出到條腰同心口中間斷開兩截咁樣要收過千?咪玩啦~
咁快生產辦既, 今次擺post條友唔係亂黎...........但係SR條腰都唔係咁啦{:1_213:}
wiswis 發表於 25-4-2018 11:07 PM
出到條腰同心口中間斷開兩截咁樣要收過千?咪玩啦~

好唔掂, 求其到呢
秋葉原展出

本帖子中包含更多資源

x
好想要隻可合體的超合金魂版可惜出不逢時....:42:
這隻必入當跌到45百時
無得合體, 變形差咗D
8月25日出

本帖子中包含更多資源

x
整體我係接受嘅,變形合體對我嚟講真係唔係咁重要。不過啲關節就有點兒。。。。。,尤其個腳踝關節同腰關節,露哂底。係咪應該比多小小心機呢!
包裝背面

https://twitter.com/AlanMoriguchi

本帖子中包含更多資源

x