Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年8月 超合金魂 GX-79 V型電磁俠 F.A. (官圖P6)

yoffy0112 發表於 23-3-2018 05:35 PM
1萬5.........傻左!? 我放棄  你話500-600 就話姐.....當你通脹硬食......

垃圾大膠都開緊4000 ge年代, 你仲想賣600? 笨大員工唔洗食飯了...
yoffy0112 發表於 23-3-2018 05:35 PM
1萬5.........傻左!? 我放棄  你話500-600 就話姐.....當你通脹硬食......

到跳樓價就同你講既一樣, 唔跳又買少隻.
一年戰爭迷 發表於 23-3-2018 05:48 PM
睇內文好似可以換件合體和變形喎

師兄, 好似係寫用高可動代替合體變形啊
Vince 發表於 23-3-2018 10:17 AM
What  .... 竟然唔當係新系列 開 新 number ..... 咩玩法呀 ...

咁佢唔出細隻有出大隻都唔可以話佢條line死咗
雖然佢出唔出都吹佢唔脹
其實一百人有一百種意見,佢肯出都係好事,舊款玩合體玩氣勢,新款玩型pose,兩種玩法,我淨係對v型同超力兩兄弟有興趣,會買呢雙款.
其實合體功能對我真係喎係咁重要,合體咪得嗰一次半次,反而高可動性先係我杯茶。基本上都比硬錢,當然可以平番三、五千円就最好啦,而家玩玩具真係好貴。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
當嗰邊賣造形加高可動但膠色都賣二千幾,呢隻同佢差唔多原理嘅賣千幾又有咩問題呢:DD既然佢通販又多人觀望咁可以慢慢等報告先諗啦{:1_377:}
呢D野始終都要等實物同報告先可以有確實決定....(鐵粉除外)
驟眼看去不錯啊.....
以前我愛玩合體,不過現在比較愛玩高可動了,覺得要收盒時候也比較方便。
有興趣.應該唔使搶訂掛?
外型比例不錯, 但高度180mm,視覺上到喉唔到肺
MB同FA個SPEC應該差唔多
MB隻隻都要千幾, 呢隻旺角都係開價一千頭我覺得合理
同埋玩左咁耐合體今次玩下可動都唔係壞事
nobita16 發表於 23-3-2018 05:48 PM
垃圾大膠都開緊4000 ge年代, 你仲想賣600? 笨大員工唔洗食飯了...

呢樣真係....寧願存錢去旅行算了