Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年8月 超合金魂 GX-79 V型電磁俠 F.A. (官圖P6)

waiwaiwai326 發表於 1-9-2018 07:32 AM
這個post置頂, 就知大把人關注, 口裡說不, 身體卻... 通常合金魂一個月後有亞版, 大家祈禱來貨多些吧 ...

個個都想一出就插水,要成千先狂鬧出得唔好。
如果一出就699 就多人讚!唔急玩等平先入

想早D玩就科水!好簡單,唔使成日睇住人地玩D相.

追風 發表於 1-9-2018 01:48 AM
若不論定價的話,真的覺得這關節緊實,很有metal build的感覺,且這可動,真的非常的大,至少在把玩上,很 ...

相信如果呢隻野係千記出既,個個話一千樓下底玩呀
無計,鬼叫自己窮咩:o
路過: 睇咗 ching 嘅相, 出到接近首辦嘅 pose, 其實唔差喎, 買隻懷舊 D.C. 都七舊幾啦, 仲要迫人換底褲... {:1_372:}
是的,至少比懷舊DC好太多了,DC又要換底褲,搞一大堆換件,這是給大人玩的嗎!{:1_204:}
Now already drop to HK750. See if you can still wait or not ! I think this one will drop to around HK500-600 final
gapkwan 發表於 8-9-2018 10:54 PM
Now already drop to HK750. See if you can still wait or not ! I think this one will drop to around H ...

無得变形,又細隻,,就算跌至幾多都無興趣,唔會夾硬買。
食左隻炒價mb,無錢了!
鐘意V形既應該就入了......上落差1-200.....
nela 發表於 10-9-2018 10:22 AM
鐘意V形既應該就入了......上落差1-200.....

Agree with it ! Volts V don't have too much products in market !

感覺DC同FA是同一時間想出來的, 兩個各走異端的試水計劃, 兩個系列價錢也是大概1萬4千yen, 尺寸差不多, 但一個走懷舊造形風, 一個走超級可動風, 如果兩個系列都失敗, 相信超合金魂又會沉寂一段長時間......

呢隻剛入手,講真實物玩落唔太差,關節都幾好扭,可以擺到當年手辦模型先做到嘅動作,qc亦冇大問題,整體滿意(除左冇用透明件及外盒過大,我覺得應該好似聖衣神話咁用上下兩層);本來諗住700先入手,但自己算半個粉絲爭100都係費事等。