Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年8月 超合金魂 GX-79 V型電磁俠 F.A. (官圖P6)

taken 發表於 26-8-2018 09:40 AM
笨大似酒樓話條魚係乜乜班其實係平價魚呃人!

笨大應該改返哩個系列名做SR 超合金算...

睇真又真喺同SR冇乜分別喎...:38:
可能新Line FA是設定為專出"扮合體可變型機械人"
If so, 宇宙大帝會否在FA出多次....?{:1_228:}咁六神都有機會... SR唔出咪FA出囉.....{:1_374:}
FA超合金魂=SR合金魄?{:1_374:}

快快 發表於 26-8-2018 11:29 AM
睇真又真喺同SR冇乜分別喎...

只係掛合金魂個名, 完全同SR同一個級別。

我覺得一出公價8魚左右就差唔多同叫返做SR合金算。
比只大帝高少少⋯⋯大帝唔插價先4xx⋯⋯開始覺得中伏⋯⋯:what:

nela 發表於 26-8-2018 12:44 PM
比只大帝高少少⋯⋯大帝唔插價先4xx⋯⋯開始覺得中伏⋯⋯

Am.... 師兄......呢隻大帝都是廿幾年前首辦....不是SR瘦嗰隻....

快快 發表於 26-8-2018 01:06 PM
Am.... 師兄......呢隻大帝都是廿幾年前首辦....不是SR瘦嗰隻....

咁細隻, 450就入手
咁鬼貴,4字我考慮下

攞貨便咗差唔多一舊

雖然上手輕D(重過SR帝皇5g, 但比合金魂太空保衛者輕93g), 不過郁動比SR合金好,紮實感好D

日本的玩具Review短片,最有趣的地方大約在11:09開始,攝影人加了武器發射時的特技效果!!

https://www.youtube.com/watch?v=7Ok2UbyHvTk

This guy is out of control !
gapkwan 發表於 27-8-2018 11:10 PM
This guy is out of control !

he kept singing......
是有比sr好,但又不值合金魂;所以還是換個名稱好些:72:
不過,說真的,這支的關節與可動真的是很好玩,也很好擺;可惜是超可動地方沒有摭蓋,這點是千值的好太多了;但千值的售價高,也比較容易發生問題。至少這支電磁俠可以儘情地玩,還是可以給予好評的。{:1_208:}
當初用返S R 個名賣7魚好多人買,笨大掛合金魂個名上去客人自然同合金魂系列比較。
taken 發表於 28-8-2018 07:37 AM
當初用返S R 個名賣7魚好多人買,笨大掛合金魂個名上去客人自然同合金魂系列比較。 ...

笨大真係好興攪呢d野, 芬奇將軍你放係超合金咪ok囉, 硬係放黎合金魂度即時無晒興趣, 重有戰艦都係

係胸腰關節比較核突⋯⋯其他都好⋯⋯便多兩舊仲好

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x