Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年8月 超合金魂 GX-79 V型電磁俠 F.A. (官圖P6)

隻腳太長, 活動關節又唔見我好過人, 特效件又無, 毫無誠意, 妳收SR價700都有D可能有人買, 妳出超合金價...問心大家玩超合金係因為可以同原註差唔多既合體, 陣童年回憶番晒黎, 但妳出隻高雄身型又唔係點高可動既, 我個人接受唔到, 400都要睇心情買唔買.....
Akiba Showroom touch & try

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

玩高可動都要關節修得靚先得,如果好似呢張圖個蘿友被砍到得返半邊就有點。。。

http://toho.seesaa.net/article/461159261.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
關節位外露得太過份!!:72:
如要造到千植鍊或鉄機巧般有高可動又不失外形,就不只千元內價錢啦!
roywong 發表於 18-8-2018 10:11 AM
呢張相影到好似打緊飛機咁

{:1_374:}令我想起首兒時既搞鬼聖誕歌~『平安夜見到你阿爺揸住xx向天發射』!
目測係幾肉酸吓.......................等高人影靚佢
官方 PREVIEW

超合金魂 GX-79
超電磁マシーン ボルテスV F.A
発売日:2018年8月25日
メーカー希望小売価格:15,120円(税8%込)

http://blog.livedoor.jp/tamashii_robot/23194243201818

唉,食之無味,棄之可惜!

http://tamashii.jp/akiba_sr/?p=9922

zerokit 發表於 16-8-2018 10:41 PM
千值天元真係好難突破到,或者可以講bamdie根本冇心去突破

笨大係似現在無TVB一樣,最大間但只係跟住人行,

不做會先峰! 但本份又做唔好,唯一強項都係QC,

關係係高可動,但設計無心思,好多位穿崩{:1_237:}

這隻設計同浪漫堂隻V型相似,著衫公仔+內置鋼骨的玩法

最難睇係腳踝果條棍。。。{:1_237:}

咁都攪得出,隻隻都超可動啦