Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年8月 超合金魂 GX-79 V型電磁俠 F.A. (官圖P6)

k_dash 發表於 2-4-2018 09:36 PM
居然爆訂, 如果FA真係爆紅咁以後笨大超金合魂的推出方針就有所改變...

合金魂最近有幾隻都較靠向美國市場我覺得已經變緊!
同埋依家笨大行銷方法都變得越來越唔直接好唔好買得佢自己知, 我唔係好鍾意咁玩所以一切隨緣算數!
keroro-1972 發表於 3-4-2018 08:07 PM
合金魂最近有幾隻都較靠向美國市場我覺得已經變緊!
同埋依家笨大行銷方法都變得越來越唔直接好唔好買得佢 ...

我最迫佢之後唔再積極設計變形合體類超合金魂, 雖然咁樣會令我慳返唔少....
Gundam6j 發表於 2-4-2018 09:21 PM
日網爆訂,唯有等現貨.

Ami Ami 爆, 好彩 Anime Export 都重有得訂.
A12 發表於 3-4-2018 11:44 PM
Ami Ami 爆, 好彩 Anime Export 都重有得訂.

結果喺我訂開果個美網店訂貴少少,當運費.
這可動,好像千值練上身的感覺:45:
A12 發表於 3-4-2018 11:44 PM

Amiami 經常係咁, 如果香港訂到真係唔理佢差嗰小小有時仲要蝕返轉頭又肯定遲收貨!
訂唔到啊,孤仔都爆左
zakkee57 發表於 4-4-2018 08:08 AM
訂唔到啊,孤仔都爆左

Amiami 遲下可能又會再開訂, 之前 ARX-7 都係咁不過都訂唔到到時夠唔夠貨真係唔知, 如果以前合金魂好小會買唔到但依家呢間公司成日玩嘢攪事已經完全唔似一間日本公司!
呢個令人熟悉嘅留一手感覺, 啲關節咁樣外露。
令我感覺好快有2.0, 呢隻都係算了。
呢條新LINE好似就係主打可動同造型...
冇變形,冇合/分體,18CM左右高度(同MB相似)

咁睇來SR條LINE已經死得徹底:(
宮沢模型 春の展示会2018展出
BANDAI SPIRITS:超合金魂 『超電磁マシーン ボルテスV』 GX-79 超電磁マシーン ボルテスV F.A.
https://twitter.com/amiamihobbynews

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 10-4-2018 11:42 AM
宮沢模型 春の展示会2018展出
BANDAI SPIRITS:超合金魂 『超電磁マシーン ボルテスV』 GX-79 超電磁マシ ...

嗯,睇黎到時大貨就係咁樣,略有廉價+揾笨之嫌,好彩係緊要關頭無訂到:45:
宮沢模型 春の展示会2018
http://hobby.dengeki.com/event/553922/

本帖子中包含更多資源

x

本帖子中包含更多資源

x
benkyo365 發表於 11-4-2018 04:00 AM
嗯,睇黎到時大貨就係咁樣,略有廉價+揾笨之嫌,好彩係緊要關頭無訂到 ...

睇到最新呢幅图,嗯大货都係E个样囉,啲做工睇真啲个头同腰带。。。话佢似¥6-8k货品多D都算好客气la.