Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年8月 超合金魂 GX-79 V型電磁俠 F.A. (官圖P6)

等大武士!{:1_216:}
V型電磁俠出過咁多超合金都無買過,但可能這個FA會係第一隻。
可以PASS了,其實呢D梗系玩70后情懷了,無變形你叫D老FANS點會買賬呢,BANDAI發錢寒發到傻左

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
gundam010 發表於 23-3-2018 02:45 PM
可以PASS了,其實呢D梗系玩70后情懷了,無變形你叫D老FANS點會買賬呢,BANDAI發錢寒發到傻左 ...

我呢個老餅反而幾受呢種賣型喎:DD
唔會買lu,  啲比例都唔同晒。
平時玩都唔會攞咁大幅度嘅pose,變型都唔會。不過寧願犧牲可動性都要有合体變型,以而家嘅技術,就算有得變型,可動性已經夠我玩,擺幾個簡單型pose夠㗎喇。
老fans喜歡方方正正的外形,還有合體。可能這次是吸引新一代fans的
其實CHOK POSE只適合拍照同擺實戰對打肉搏情境,你叫班長期入柜屍站供奉的合金魂去CHOK?都係算把啦!

全部統一 180mm 同 MB 差唔多高, 冇想像中咁貴但一樣唔會入!:)
1萬5.........傻左!? 我放棄  你話500-600 就話姐.....當你通脹硬食......
7" 高到 ... 收千一/二 .... 貴D喎

V形無合體, 差DD咁.....睇多D資料先
kongfupanda 發表於 23-3-2018 03:19 PM
老fans喜歡方方正正的外形,還有合體。可能這次是吸引新一代fans的

我係老fans, 但我都like 呢種活動先決的, 所以我會買...
wiswis 發表於 23-3-2018 03:22 PM
其實CHOK POSE只適合拍照同擺實戰對打肉搏情境,你叫班長期入柜屍站供奉的合金魂去CHOK?都係算把啦! ...

你冇見過以前速水手辦一字排開, 果種氣勢屍站係冇得比的...
定價比自己預期高,咁要睇下成品係咪真係物有所值!
睇內文好似可以換件合體和變形喎