Toysdaily 玩具日報

超級機械人大戰專櫃!! - 完結篇 (page 6 玩遊戲!!)

d玩具放前少少la   甘樣後邊塊鏡可以睇埋玩具ge後面   空間感應該會好好

過不你d  dispay真係好熱血ar:71:
10年啊~
能坚持这么久真不容易呀:71:
機戰真係由細玩到大
睇完熱血十足 :71: :71:
期待更新~~~:shy:
very very nice collection. My goal is similar to yours except I'm focusing more on 80's mecha.

Just wondering, the three robots in front of Baikanfu. Which product line are they from?
呢d先係強!! 幾隻頂我一個櫃啦~~:71: :71:
原帖由 Triple5Soul 於 3-6-2007 06:06 AM 發表
幾正o既玩具都要有個靚櫃襯托先叫完美

大大你d收藏肯定係我見過o既頭三位~ :)

Agree...而有心機慢慢收集(連比較冷門難找或自己不太喜歡的也唔放過)同用甘大地方放置...不單止要有財力那麼簡單!...
佩服佩服!(gx-46應該很快見到上架吧)
:71:P.S.原來我也有98個不同款機械人大戰/特攝機械人系列合金/figure/模型(不過一些是黑魂)+16盒 GFF 呢(直至09年7月)...:78:...

呢個強帖唔好沉!~~!!
推上去!:love:
原帖由 KAISAR 於 29-9-2009 00:07 發表
呢個強帖唔好沉!~~!!
推上去!:love:

呢個post太毒..點解要推:79:
頭像被屏蔽
原帖由 verywai 於 29-9-2009 02:57 PM 發表

呢個post太毒..點解要推:79:

呢個post我睇左不下十次..
但係一次都冇回..:49:
點都要推返次毒一下大家ge=]
小弟呢個櫃係專存放機戰有出過場既主角機械人, 大路如高達, 萬能俠就一定有, 冷門如大王者, J9系列, 魔境傳 ...
洛迪文 發表於 2-6-2007 23:31

請問樓主最近有冇update個櫃?你個櫃太正啦..有冇相睇下呢?
好多謝仲有大大嘅支持! 個櫃多左新野, 但係好亂, 既然係仲有人支持, 等我呢幾日update個櫃再post新相上黎!
:71:
好多謝仲有大大嘅支持! 個櫃多左新野, 但係好亂, 既然係仲有人支持, 等我呢幾日update個櫃再post新相 ...
洛迪文 發表於 26-2-2010 12:38 AM

快d啦 ~~~~ :handshake: