Toysdaily 玩具日報

超級機械人大戰專櫃!! - 完結篇 (page 6 玩遊戲!!)

真係可以响屋企自己超級機械人大戰呀! 勁呀!
大大o既玩具櫃同收藏都非常壯觀:)
:no::no::no:

好勁,好有心機,好靚,好壯觀,好好好................
終於等到你再post個機戰櫃啦...不過估唔到會無電擊版SRX...用壽屋版代替

[ 本文章最後由 黑馬騮 於 3-6-2007 12:31 AM 編輯 ]
我見到電童 係左翼第2層呢.....:!
原文章由 香港人 於 2-6-2007 11:47 PM 發表
藍燈會唔會照到玩具變色呢??:?

應該唔會, 況且我好少開燈既
睇到唔捨得走...:)
原文章由 黑馬騮 於 3-6-2007 12:23 AM 發表
終於等到你再post個機戰櫃啦...不過估唔到會無電擊版SRX...用壽屋版代替

好開心你會記得我之前post過個櫃!!, 其實今之比上次已經多o左好多角色, 而無買電擊SRX的確係我一大遺憾....:sad:太貴喇! 我都係知道壽屋會出模型先決定唔買兀電擊版!
原文章由 mark6 於 3-6-2007 12:39 AM 發表
睇到唔捨得走...:)

我o係屋企都會o架, 有時返工前都會望一望...!:shy:
好勁呀,分整齊:shiny:
好整齊..好多玩具呀:shiny::shiny::shiny:
機戰神人:handshake: 我想問大大10年前第一隻入既係邊隻:)  同埋呢果隻neo三一係咩產品黎嫁:?

我諗如果比我儲多十年錢......都一定唔夠大大個櫃咁壯麗.........:shy:
e........我好似見到韋露斯安妮R.........?
原文章由 洛迪文 於 3-6-2007 12:39 AM 發表

好開心你會記得我之前post過個櫃!!, 其實今之比上次已經多o左好多角色, 而無買電擊SRX的確係我一大遺憾....:sad:太貴喇! 我都係知道壽屋會出模型先決定唔買兀電擊版!

其實你都0岩嫁, 電擊個款太大啦, 你一定放唔入你個櫃的原創機欄, 又無理由分體咁放
大大,天威前面果隻好想睇清楚D呀!(果隻成日載住阿妹,可以變直昇機,又可以變跑車果架呀!)
大大,你響邊度買架,小弟直頭連個盒都未見過呀!你好勁呀!