Toysdaily 玩具日報

超級機械人大戰專櫃!! - 完結篇 (page 6 玩遊戲!!)

非常壯觀.....:shy:
i like the 宇宙騎士 and 自雷馬 , where can buy and can take more photos ar?
簡直係................一個夢想櫃
i also have a dream like u ,有出過場既主角機械人, = also robot  :love:
Vitual on for u is a small problem , right ?
i also have a dream like u ,有出過場既主角機械人, = also robot  :love:
呢個係小弟一直想完成的心願.......
可惜財力不足,空間不足........
有心無力......
見到大大呢個櫃我已經心滿意足
大大你好成功呀.....
我都希望可以儲齊一d野......
未來...真係好難講呀:no:
頭像被屏蔽
勁!
幾正o既玩具都要有個靚櫃襯托先叫完美

大大你d收藏肯定係我見過o既頭三位~ :)
原文章由 alexlobox 於 3-6-2007 12:57 AM 發表
機戰神人:handshake: 我想問大大10年前第一隻入既係邊隻:)  同埋呢果隻neo三一係咩產品黎嫁:?

我諗如果比我儲多十年錢......都一定唔夠大大個櫃咁壯麗.........:shy:

最早應該係浪漫堂既珍寶3, 但已經被合女魂取代, 所以而家最早買既係泰坦3;
隻NEO三一係Yujin幾年前出既完成品, 同系列仲有帝王同真三一, 約20cm高.
最後多謝大大既欣賞呀
非常強勁o既收藏 :shiny:
壯觀...壯觀...很多人夢想的玩具之櫃:no:

大大隻戰國魔神係唔係CM出個隻??
但又唔多似係唔係合金?唔該比個近照:love:

[ 本文章最後由 合金人 於 3-6-2007 12:12 PM 編輯 ]
原文章由 人馬座聖鬥士 於 3-6-2007 12:27 AM 發表
我見到電童 係左翼第2層呢.....:!

壯觀過度 睇唔到:die: