Toysdaily 玩具日報

超級機械人大戰專櫃!! - 完結篇 (page 6 玩遊戲!!)

wa...好靚..好吸引:no:
真係超級正..咁多最強造形OG既機...好正丫-0-
我都係以大大為目標~~~~:DD

如果以機戰為目標,要儲晒真係唔易~~~~:sad: 特別係OG,一出一集就多左2,3隻~~~(好彩自己冇儲開OG)

上次大大唔係話等埋隻格拉度先出post咩~~~~:DD
大大有無諗過入埋其他高達係機戰入面出過的主角機? 例如0080的NT-1啦, double-X啦, 仲有V2ab同埋turn-A ? 定係大大諗住等MG100號同埋我最想佢出的MGV2?
仲有我記得好似機戰之前係有S-高達的
原文章由 黑色三連敗 於 3-6-2007 10:30 PM 發表
我都係以大大為目標~~~~:DD

如果以機戰為目標,要儲晒真係唔易~~~~:sad: 特別係OG,一出一集就多左2,3隻~~~(好彩自己冇儲開OG)

上次大大唔係話等埋隻格拉度先出post咩~~~~:DD

有格拉度呀! 睇真d!!

原文章由 kyostanley 於 3-6-2007 11:29 PM 發表
大大有無諗過入埋其他高達係機戰入面出過的主角機? 例如0080的NT-1啦, double-X啦, 仲有V2ab同埋turn-A ? 定係大大諗住等MG100號同埋我最想佢出的MGV2?
仲有我記得好似機戰之前係有S-高達的

高達最多一行算lu, 唔夠位呀, 所以s gun都飛起o左!!

[ 本文章最後由 洛迪文 於 3-6-2007 11:54 PM 編輯 ]
我同大大一樣出門時都會睇睇個玩具櫃先返工:shy:

但就無大大噤壯觀囉:*
一個字... 勁! :shiny:

我想問下洛迪文大大...

唔知你介唔介意講講你個櫃既size (高、闊、深 & 最高同最矮果格既高度)

小弟都想整返個... 唔知total幾錢呢?

Sorry, 我好多問題

萬分感謝!
玩具店都冇咁正既 display 呀!...........哩D先夠班見報出自傳嘛!:!:D
原文章由 洛迪文 於 3-6-2007 11:40 PM 發表

有格拉度呀! 睇真d!!

高達最多一行算lu, 唔夠位呀, 所以s gun都飛起o左!!

係喎,誤會左以前為係YAMATO隻格拉度tim~~~:DD 連驚爆危機同電腦戰機都有真係冇乜您係冇~~~會唔會Brain Power您係冇~~~:?

隻最強機械大王者真係好野黎,希望合金魂會出~~~反而威龍D1雖然出魂spec,但佢果隻唔係飛行型,所以您果隻未必一定會被取代架~~~~:)
頭像被屏蔽
Ging  :Q
I have got the same goal....:$
am I am working on it too  ..... good too big big on the same path
keep it up! :!

by the way do you have  " monster" from  "WS Compact 3"?
(I  dont have them either...... ):die:
原文章由 黑色三連敗 於 4-6-2007 08:19 AM 發表

係喎,誤會左以前為係YAMATO隻格拉度tim~~~:DD 連驚爆危機同電腦戰機都有真係冇乜您係冇~~~會唔會Brain Power您係冇~~~:?

隻最強機械大王者真係好野黎,希望合金魂會出~~~反而威龍D1雖然出魂spec,但佢果隻唔 ...

樓主大大個隻Brain Power就係係左面櫃第2行第一隻呀, 真係無得好講, 超強, 乜都齊晒:no:

[ 本文章最後由 kyostanley 於 4-6-2007 09:01 PM 編輯 ]
原文章由 kyostanley 於 4-6-2007 12:02 PM 發表

樓主大大個隻Brain Power就係係左面櫃第2行第一隻呀, 2欲3無得好講, 超強, 乜都齊晒:no:

係喎,又睇漏眼tim~~~~:@
嘿嘿!!!!!!唔好俾我知你住邊度..............
:shiny:........:shiny:
如果我知................就..........................:*
:DD.....................................:DD..........................哈哈!!!!!!!!!!!!!!!!iooi!!!!!!!!!!!
原文章由 getter31 於 4-6-2007 12:00 PM 發表
Ging  :Q
I have got the same goal....:$
am I am working on it too  ..... good too big big on the same path
keep it up! :!

by the way do you have  " monster" from  "WS Compact  ...

Monster? What's that?

原文章由 BI2000 於 4-6-2007 05:06 PM 發表
嘿嘿!!!!!!唔好俾我知你住邊度..............
:shiny:........:shiny:
如果我知................就..........................:*
:DD.....................................:DD..........................哈哈 ...

就一齊邊睇玩具邊吹水