Toysdaily 玩具日報

超級機械人大戰專櫃!! - 完結篇 (page 6 玩遊戲!!)

原文章由 洛迪文 於 3-6-2007 11:42 AM 發表

最早應該係浪漫堂既珍寶3, 但已經被合女魂取代, 所以而家最早買既係泰坦3;
隻NEO三一係Yujin幾年前出既完成品, 同系列仲有帝王同真三一, 約20cm高.
最後多謝大大既欣賞呀

我見到底層有美國隊長既影子:p
大大可唔可以影底層黎睇下:love:
原文章由 夏志秋 於 3-6-2007 01:28 AM 發表
大大,天威前面果隻好想睇清楚D呀!(果隻成日載住阿妹,可以變直昇機,又可以變跑車果架呀!)
大大,你響邊度買架,小弟直頭連個盒都未見過呀!你好勁呀!

果隻叫占美, o係Yahoo Hong Kong bid, 真係可遇不可求!

原文章由 alexshum 於 3-6-2007 02:05 AM 發表
i like the 宇宙騎士 and 自雷馬 , where can buy and can take more photos ar?

宇宙騎士都係Yahoo bid, 不過好貴, 成2xx, 志雷馬係昆蟲買, 5xx, 不過之後好少再見有, 呢d冷門野真係要快手

勁正:no:
原文章由 338242 於 3-6-2007 11:56 AM 發表

我見到底層有美國隊長既影子:p
大大可唔可以影底層黎睇下:love:

咁都俾你"目及"到, 呢邊係1:6 Marvel 既 Avengers(復仇者) 及D.C. 既 Justice League(正義聯盟).

原文章由 getter-1 於 3-6-2007 02:15 AM 發表
Vitual on for u is a small problem , right ?

Why?
原文章由 洛迪文 於 3-6-2007 12:21 PM 發表

咁都俾你"目及"到, 呢邊係1:6 Marvel 既 Avengers(復仇者) 及D.C. 既 Justice League(正義聯盟).

http://i14.photobucket.com/ ...

:Q令人羨慕+中毒既收藏無處不在:die:
唯有一陣出mk殺下毒:o
原文章由 合金人 於 3-6-2007 11:51 AM 發表
壯觀...壯觀...很多人夢想的玩具之櫃:no:

大大隻戰國魔神係唔係CM出個隻??
但又唔多似係唔係合金?唔該比個近照:love:

隻戰國魔神係同泰坦3一樣係浪漫堂既已上色空心膠手辦, 要自己砌, 造型我覺得靓過CM's隻合金, 而且CM's合金太細隻lu

一般人(就連我自己開始的時候也)會認為:有這麼好玩??值得花這麼多$$$??可是,我現在完全能理解了∼
斷空我 :$
rahxphone:$
vf19 柏奇歷 :$:$
3樣都係我好想搵番 但又未搵到0既:help:
重有好多正野添:D:D
-------正-------無嘢講--------羨慕--------:):)
個櫃好正∼∼∼
:shiny:正
Wow!!!!
So many so good!!!
Nice collection.
Amazing!!
That's GREAT!!!!:):handshake:
:sad:剩係見到都感動到喊