Toysdaily 玩具日報

超級機械人大戰專櫃!! - 完結篇 (page 6 玩遊戲!!)

大大, 你勁到無人有啦:DD
每次睇都感覺壯觀及震陷...
so so so good!!!!:shiny: thx!!:)
老師過獎! 更加多謝以下各位大大欣賞:

dragonman (龍神), onepiece_fung, GSTONE, yy326, yuichiw, 338242,香港人,character, 星佬六世,roger528 (峻),Douglas.M.Saint (Douglas.M.Lucifer),gmcustrom (鋼之練仙術士~排骨仙人),IXUS,akcw168,Squall,toysbear,黑馬騮,人馬座聖鬥士,mark6,KWONG,ilovetoys (※ 葛魯多•羅渣 ※),alexlobox,ryvius,kyostanley,夏志秋,manco,alexshum,evan,getter-1,★JA★ ,destiny,g66,玩具and籃球狂,Triple5Soul (執房男),KaneMa,合金人,玩具人傀儡,bob2007,分手勿語仔 (聖域之灌水星 手手),longbb1129,mr.black,stvincent111,cybaster (精靈憑依!!!風之魔裝機神),小榮榮,pm15w,marcoyinbase,黑色三連敗,kyostanley,saiki,adrianko,過路人,gibsonyu,getter31,BI2000,neofantasy,DDDragonball,Satogill,mushroom,tung523,ykw0356,samlam (悔恨太遲...).
就係有你地支持, 呢個post先捱到咁多版咋!!

特別鳴謝 黑色三連敗, mushroom, 分手勿語仔 3位大大參與競猜遊戲, 哈哈!!
隻手辦戰國魔神真係型過CM's果隻,企出哩都有台型D......................................又可能因為大隻D所至.:(
嘩,乜都齊,好羨慕呀
原文章由 洛迪文 於 6-6-2007 00:46 發表
特別鳴謝 黑色三連敗, mushroom, 分手勿語仔 3位大大參與競猜遊戲, 哈哈!!

I'm late!!!!:die:
原文章由 洛迪文 於 5-6-2007 11:22 PM 發表
以上都係唔岩, 開估lu, 答案係104隻, 我估最易睇少既係:
1. 三一後面, 仲有舊三一(世界最後之日ver.), 同埋黑三一,
2. GGGG前面既保羅霍特
3. 蓮娜係機械人, 梗係計埋啦! 佢o係機戰有出場o架!!

乜真係咩:@:@
原文章由 洛迪文 於 5-6-2007 11:22 PM 發表
以上都係唔岩, 開估lu, 答案係104隻, 我估最易睇少既係:
1. 三一後面, 仲有舊三一(世界最後之日ver.), 同埋黑三一,
2. GGGG前面既保羅霍特
3. 蓮娜係機械人, 梗係計埋啦! 佢o係機戰有出場o架!!

係喎~~~:@ 仲以為係鏡裡面個影~~~:die:

蓮娜係大結局同劍狼傳說都成日以"人樣"示人,所以問吓囉~~~:)
原文章由 洛迪文 於 6-6-2007 12:46 AM 發表

dragonman (龍神), onepiece_fung, GSTONE, yy326, yuichiw, 338242,香港人,character, 星佬六世,roger528 (峻),Douglas.M.Saint (Douglas.M.Lucifer),gmcustrom (鋼之練 ...

要多謝您俾d好野我地見識就真啦~~~:shy:
原文章由 洛迪文 於 6-6-2007 12:46 AM 發表

dragonman (龍神), onepiece_fung, GSTONE, yy326, yuichiw, 338242,香港人,character, 星佬六世,roger528 (峻),Douglas.M.Saint (Douglas.M.Lucifer),gmcustrom (鋼之練 ...

客氣啦...
過多半年又出多次post再玩過
下次我實估中嫁:shy:
really nice-00-"":)
:shiny:
請問大大!:D
你家中有房出租嗎?:he::he::he:
犀飛利.......
十年有咁多,即係平均每個月買幾多隻......呢?
呵呵.......
:@
原帖由 洛迪文 於 3-6-2007 12:08 PM 發表

宇宙騎士都係Yahoo bid, 不過好貴, 成2xx, 志雷馬係昆蟲買, 5xx, 不過之後好少再見有, 呢d冷門野真係要快手

http://i14.photobucket.com/alb ...

大大隻矢雷馬係唔係yamato出架:?