Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 真三一萬能俠 一號

哇哇哇....千值爛,又有問題啦...怎麼每出一隻就是都有問題...以快要步入EX爛合金的後塵...高級售價 ! 爛貨保證....玩家以慢慢遠離...
MP562 發表於 5-3-2018 01:28 AM
哇哇哇....千值爛,又有問題啦...怎麼每出一隻就是都有問題...以快要步入EX爛合金的後塵...高級售價 ! 爛貨 ...

今次唔上色我哋都要,下隻亦都可以一樣,如果再岀金屬色,即是搵今次訂的人笨七,EX最少個辦是乜就是乜,千值明明個辦有上色,e家無呀!
今日收左貨 第一眼見冇上色的確有d失望 不過玩落都叫做可接受 未係勁膠 但就相對黎講個價錢同預期質素有落差 暫時未斷腰 不過整體比例上條腰長左少少 同埋死光塊野好心佢做個“啪”位有幾難
lukyuet 發表於 5-3-2018 11:53 AM
今次唔上色我哋都要,下隻亦都可以一樣,如果再岀金屬色,即是搵今次訂的人笨七,EX最少個辦是乜就是乜, ...

超獸限定改色版換左個肩關節位已經搵左一次笨七,呢單野相信大家都幾深刻
nwcwa 發表於 6-3-2018 02:25 AM
今日收左貨 第一眼見冇上色的確有d失望 不過玩落都叫做可接受 未係勁膠 但就相對黎講個價錢同預期質素有落 ...

冇錯係嘞,佢哋可以好精心咁設計一樣嘢嘅同時就喺眼前嘅一啲基本嘢佢哋又會好求其個喎:(
紫月葵 發表於 6-3-2018 07:30 AM
超獸限定改色版換左個肩關節位已經搵左一次笨七,呢單野相信大家都幾深刻 ...

令我想起一句古語:"金玉其外, 敗絮其中."
講左咁耐我都係未收到貨無得玩...
馬仔 發表於 8-3-2018 10:53 AM
令我想起一句古語:"金玉其外, 敗絮其中."

合金玩具用磨姑關節已經係弱智設計,hg都唔用啦
eddiem249 發表於 8-3-2018 07:41 PM
合金玩具用磨姑關節已經係弱智設計,hg都唔用啦

為左平(節省成本, 增加利潤), 無所不用其技................

巳取貨,都預左膠架啦,但冇諗過咁明顯,入櫃同其他合金完全吾夾,轉頭放左!上次帝皇掂左,呢次信心十足,9成原膠色上碟,擺明留力比第二水別色版,想賺多次冇問題,但我覺得今次玩大左!我以後吾會再訂千記既野~
馬仔 發表於 9-3-2018 11:40 AM
為左平(節省成本, 增加利潤), 無所不用其技................

難怪啊...每出一隻每隻都有問題 ! 跟EX合金有和差別 ! 好的不比在比爛....步入EX合金後塵也不意外....玩家慢慢遠離....
這家怎麼每次出,問題就是不少; 難得出了喜歡的機種,卻讓人難以下手?只能猶豫!:69:
收左貨,一玩就爆左腳踭....我第一次買千值...想問師兄們我可以點做...呢隻係孤仔到訂的
中sad 大髀位有甩油見到底紅 請問有冇搞呀?
Endyamy 發表於 11-3-2018 09:53 PM
中sad 大髀位有甩油見到底紅 請問有冇搞呀?

如果甩油,應該都好難換比你。
你影張相黎睇下有無得救?