Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 真三一萬能俠 一號

wwwkcc 發表於 1-3-2018 08:59 PM
我反而覺得最煩係呢個位只係擺上去,一郁就甩!

只隻手呢支軸已經有白化.........

上次帝王又係呢支野, 今次真三一又係, 呢支野真係咁硬???????
馬仔 發表於 2-3-2018 09:44 AM
上次帝王又係呢支野, 今次真三一又係, 呢支野真係咁硬???????

其實一轉個身太多佢就會甩,只要拆出嚟裝咗下面先再插返上半身落去就得

有冇人經d4toys訂又已經收左貨?
紅色part果種膠感真係太重啦, 唔值呢個價.....晒左成個model
squall126 發表於 1-3-2018 10:03 PM
D大請問這裡如果出圖的? thanks

[ img]link of photo[/img ]

No space.  :)

千値練 RIOBOT R-17 真ゲッターロボ SHIN GETTER 1 ダイナミックプロ
https://www.youtube.com/watch?v=B913CNU5_x8
夫子聊点啥 第十一期 千值练 RIOBOT真盖塔
https://www.youtube.com/watch?v=jlRl_ufVEic

對腰呢個問題小弟有個提議,如想一勞永日不妨專登整甩佢,只要將上身轉過頭佢就會甩

甩咗唔好即裝住,佢甩因上半身個位太緊所以轉身時會整甩下面個位,先將連接上身粒的磨細小小,磨到插落上身時用手都轉得到但一定唔可以太鬆!(正常係緊到轉唔到嘅)

磨好就先裝返下身,下身一定要緊過上身,然後插返上身落去咁以後轉身就唔影響到下身個位就冇咁易甩,下身啲關節主要用嚟前後左右彎身用

... deleted ...
正!有可以睇人插佢易爛。
但又會話有愛,所以會接受易爛。真係好頂癮。

如果我有朋友咁同我講,我兜把打七佢。哈哈
買唔起咪玩少隻囉,要耐玩咪繼續接受笨大十年如一日既技術囉,係咁簡單之嘛
玩咁多千值玩具都冇爛過,所以我唔覺得係千值有問題
如果真的很容易腰扭一扭就會脫出的話,這千值練真的....不知該怎麼說.....可能以後會儘量不買了{:1_204:}
展示會嗰隻有上色,哩隻無即係可能之後先出隻上色版……咪心急入住
taken 發表於 3-3-2018 11:23 AM
展示會嗰隻有上色,哩隻無即係可能之後先出隻上色版……咪心急入住

官圖隻版肯定全部上過色!近圖大頭個張已經唔同!
taken 發表於 3-3-2018 11:23 AM

出別色就有可能。

版跟大貨有出入,正常不過吧?!點會另外出隻上色版。