Toysdaily 玩具日報

查看: 187570|回復: 345

[最新報價] 千值練 真三一萬能俠 一號

產品名稱:RIOBOT 真三一萬能俠 1
尺寸:約20cm高
材料:合金, ABS, PVC, PA, POM
配件:戰斧・鎌刀, 飛翼, 鑽頭, 手(手掌、準備手、拳頭、持武器手 x各2), 展示台座
*本產品不包括任何發光組件。

外觀:坂本洋一 (Chemical Attack)
設計:T-REX
彩色:早川洋司 (千值練)

售價:JP¥ 33,000 (未稅), 約HK$ 2,295
預計發售月:2018年1月

更多圖: http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=254674&pid=7814694&fromuid=5
=============================
試版展出

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
嘩嘩嘩!不得了!

RIOBOT 真ヴЧУみ1 メ初公開☆
https://twitter.com/nukanobu/status/833132376137953281

哇!我全中⋯⋯⋯⋯⋯⋯:$
Thank you so much for posting of information
等咗咁耐,呢隻真係避無可避。。。。。。
終於出現了 :D 期待已久

http://hobby.dengeki.com/event/337494/

漫畫新作的三一也要出在千值練RIOBOT產品線上了

剛看到也是嚇一跳,看來魔神凱薩賣的好,連續猛出了,可是好貴,只買真蓋特了
真三一,不得了!必買。
中左既朋友, 等價錢公報左先話必買都未遲....
好似得b記原地踏步.............:80:
只要唔係出系METAMOR-FORCE系列裡面(唔玩變形)既話, 除左中sad貨之外基本上唔會有咩大問題
紫月葵 發表於 19-2-2017 01:14 PM
只要唔係出系METAMOR-FORCE系列裡面(唔玩變形)既話, 除左中sad貨之外基本上唔會有咩大問題

RIOBOT好似全線都OK, 真三一唔理幾錢都照衝了。
新三一就再觀望
luciferdark 發表於 19-2-2017 01:24 PM
RIOBOT好似全線都OK, 真三一唔理幾錢都照衝了。
新三一就再觀望

隻水桶腰三一既唔記得手肘定邊個位都有問題,但除此以外既就真係好似好少聽過領野報告