Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 真三一萬能俠 一號

f6wanted 發表於 25-9-2017 09:29 PM
為什麼只有20cm高?這個價錢,不能再做大些嗎?還是又用包裝搭夠

凱薩也差不多價位,也沒真蓋特高啊?雖然實際上算有快20CM..
真蓋特比凱薩還要高一點,應該有過20CM..
再說千值就是貴,你拿這來說要再做大隻點是不哪邊搞錯了??(當時凱薩跟超獸就有人在念了..
官方 detail 發布

產品名稱:RIOBOT 真三一萬能俠 1
尺寸:約20cm高
材料:合金, ABS, PVC, PA, POM
配件:戰斧・鎌刀, 飛翼, 鑽頭, 手(手掌、準備手、拳頭、持武器手 x各2), 展示台座
*本產品不包括任何發光組件。

外觀:坂本洋一 (Chemical Attack)
設計:T-REX
彩色:早川洋司 (千值練)

售價:JP¥ 33,000 (未稅), 約HK$ 2,295
預計發售月:2018年1月
rb173 發表於 26-9-2017 01:12 AM
B記會唔會好似帝王咁跟人出

係就好,喜歡原著唔改多!
*本產品不包括任何發光組件。:78:

好了~ 安心等下一版~
:34::34::34:已經乖乖落訂了, 買得帝皇冇理由唔買埋三一. 如果出哂三隻唔知點算:what::what::what:
あみあみ秋葉原ラジオ会館店 秋葉原ラジオ会館4Fにてデコマス展示開始!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
其實條腰係咪同上次帝王一樣有少少少少長左d?
紫月葵 發表於 14-10-2017 10:26 PM
其實條腰係咪同上次帝王一樣有少少少少長左d?

腰長了少少少少少
胸小了少少少少少

改了會好看点
genesicgaogaiga 發表於 15-10-2017 12:26 AM
腰長了少少少少少
胸小了少少少少少

如果條腰又得縮入一節, 咁個胸就冇咁唔岩比例{:1_210:}
有試玩會有無人參加?官方舉辦但要科水一百大元!詳情去千記面書
taken 發表於 15-10-2017 11:05 AM
有試玩會有無人參加?官方舉辦但要科水一百大元!詳情去千記面書

平心講, 2個半鐘, 包一杯野飲一件CAKE, 收100都唔算話好貴,
但如果可以現場訂埋有優惠價的話更好。

不過RIOBOT呢條線我唔怕死, 衝左。
希望佢做爛啲等我斷晒慾望連佢地公司野都唔玩啦。{:1_374:}
眼珠好似細粒左, 宜家似反白眼
luciferdark 發表於 15-10-2017 11:40 AM
平心講, 2個半鐘, 包一杯野飲一件CAKE, 收100都唔算話好貴,
但如果可以現場訂埋有優惠價的話更好。

千記應該唔會俾每個人玩件野2個半鐘…我估每人玩十分鐘就俾其他人玩,野食飲料就興趣不大。
拎件野放千值殿比人試玩實際D。
taken 發表於 15-10-2017 12:05 PM
千記應該唔會俾每個人玩件野2個半鐘…我估每人玩十分鐘就俾其他人玩,野食飲料就興趣不大。
拎件野放千值 ...

其實我指坐兩個半鐘玩同吹水, 不過講真寧願同自己朋友去。

同意放千值殿最好, 不過怕逼爆間鋪。