Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 真三一萬能俠 一號

呢隻仲大隻過帝王,分分鐘過2K.
紫月葵 發表於 19-2-2017 01:35 PM
隻水桶腰三一既唔記得手肘定邊個位都有問題,但除此以外既就真係好似好少聽過領野報告

係有少少事, 但佢成個手臂PARTS換俾我, 算OK啦
不過我都係覺得個個位用番膠會好少少。
It's made in very nice way.
千值練 另一隻 Getter

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Vince 發表於 19-2-2017 07:15 PM
千值練 另一隻 Getter

呢隻就堅冇興趣,個樣唔Getter之餘,套漫畫又出得慢
其他個兩隻唔知似咩,出來實死硬,跳硬樓。
updated 睇真 d d ...

本帖子中包含更多資源

x
紫月葵 發表於 19-2-2017 07:26 PM
呢隻就堅冇興趣,個樣唔Getter之餘,套漫畫又出得慢

慢都焗住要追, 唔太多作品敢拉埋皇帝(甚至時天空)來講。
玩具確係出得麻麻, 睇埋彩模再決定
以為睇緊 linebarrels :Q
謝樓主好圖!!期待中........:handshake:

嘩嘩嘩......中到應一應 但太貴.....只能有空去千值練間鋪 加 睇各位師兄入手 看看~_~

睇黎 新機戰 好快真三一會消失  加入千值練那2部@_@

(新個部 亂射三一射線 變左係2個彈彈波度) =.=

又有第2個龍馬XDD

roundbun 發表於 21-2-2017 04:10 PM
以為睇緊 linebarrels

One of the creators behind the Getter Devolution series is the designer from Linebarrels and the Ultraman manga. So that is why THIS Getter 1 looks so much like Linebarrels :73:

本帖子中包含更多資源

x

【新商品】来年20周年を迎える OVA『真ゲッターロボ 世界最後の日』よりRIOBOT『真ゲッター1』が参戦! 2017年9月25日(月)正午頃よりご予約開始! #千値練
呢隻外形靚可動高,但個人都係比較鍾意EX版嗰種狂野外形多啲:73: