Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 真三一萬能俠 一號

taken 發表於 3-3-2018 11:23 AM
展示會嗰隻有上色,哩隻無即係可能之後先出隻上色版……咪心急入住

呢隻係我第一隻千記 如果係咁 應該係我最后一隻
你好 發表於 3-3-2018 12:21 PM
出別色就有可能。

版跟大貨有出入,正常不過吧?!點會另外出隻上色版。 ...

別色版同再上過色咪一樣……千記之前超獸,帝王萬能俠已經有試過再推出另一隻色,所以之後再出隻油左金屬紅色或普通令油紅色係有可能。 唔急玩咪等下先。
老實人 發表於 3-3-2018 12:16 PM
官圖隻版肯定全部上過色!近圖大頭個張已經唔同!

官圖只可作為參考, 和實際成品可以有D出入, 笨大既例子多的是....
應該會出黑色版的。
在街訂肯定比在千值訂慢一星期,正好俾我考慮取唔取貨,上色加腰部問題,我有一半一半唔想取,500蚊算了吧!
以這情況來看,這支會不會跌,應該心裡有數吧。
taken 發表於 3-3-2018 01:37 PM
別色版同再上過色咪一樣……千記之前超獸,帝王萬能俠已經有試過再推出另一隻色,所以之後再出隻油左金屬 ...

別色,同上色,兩回事嚟師兄。可以完全無關架。
我本身都有玩RE:EDIT IRONMAN,
其實佢地上色成日想分吾同層面,
所以有分光面及啞面色,
我玩隻真31好似都係咁樣玩法, 分光面紅及啞面紅, 好似吾係原膠色.
我好少出POST,今次都要出一出聲。岩岩頭先拎左隻真三一,有三個問題,第一係頭上面右邊隻銀色角曲左,第二係大細眼珠,第三係右邊膀頭有好大條隙位,我要成個膀頭拆開佢黎整,整斷左幾支駁位膠柱先拆到,之後搵AA 膠再痴返實佢。
今次呢個教訓,之後千值練出既野,真係諗清楚先會買了。
下星期攞貨 希望唔好太失望
講到隻野外觀都已經咁大問題竟然唔係拎去換而係自己整?有時見到呢啲真係不禁諗係包容性咁高定係真有其事
有時都要睇彩數. 暫時隻真三一都無乜問題.

之前試過WAR MACHINE合金件未裝好, 後尾自己解決.
三一又試過合金腳缺金, "水貨"港代理幫我換左.
其實睇左說明書先扭. 係可以避免損壞件玩具,
始終千值未必用通常的方式設計, 所以可動先咁有形.
CPY_2001 發表於 3-3-2018 08:05 PM
講到隻野外觀都已經咁大問題竟然唔係拎去換而係自己整?有時見到呢啲真係不禁諗係包容性咁高定係真有其事 ...

師兄,我無呃你,因為我去過千值練到換野,果到太遠同埋無時間,我覺得自己整到咪自己整返囉。

介唔介意影埋對角同埋大細眼?真心想知,因為暫時你係第一個中大細眼問題