Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

jcvcheng 發表於 4-11-2015 10:11 PM
師兄,我都係等白髮阿諾中⋯希望出埋新body

新唔新BODY無所謂~~最緊要出埋笑樣~~
尼個先重點~~
mugfei 發表於 5-11-2015 02:26 PM
我估州長唔會接受出白髮版,太老啦

不過白髮版好多戲份.
同埋黎緊T6都應該以白髮造型拍~~(片尾變左t1000已經係白髮)
T6好似比人stop左停拍住!
老實人 發表於 5-11-2015 08:31 PM

州長太老了,見佢都拍得好辛苦!
老實人 發表於 5-11-2015 08:31 PM

就算停拍,在商業層面,HT大可再一模多用,執番皮褸、機械手臂➕染髪頭雕,到時便可造個新人偶出來,兩全其美。
Erik_Stallone 發表於 5-11-2015 06:52 PM
不過白髮版好多戲份.
同埋黎緊T6都應該以白髮造型拍~~(片尾變左t1000已經係白髮)

其實結局結尾佢變咗T-1000其實係有玄機,原本打算下一集一樣阿諾佢拍,但係劇情應該會安排佢因為「某D原因」需要轉變成另外一個外貌。咁就可以喺電影故事中途甚至去到第三部曲都好⋯順理成章變成另外一個演員。
但係而家因為美國方面票房其實一般,係中國較為勁啲,所以拍下一集嘅計劃擱置咗⋯而且而家呢個年代荷里活拍電影唔係票房最大收入來源,有部份係周邊產品收益。輪到周邊產品收益,Marvel漫畫系列英雄電影已經係王道⋯
nwsl 發表於 5-11-2015 11:01 PM
其實結局結尾佢變咗T-1000其實係有玄機,原本打算下一集一樣阿諾佢拍,但係劇情應該會安排佢因為「 ...

ht 出滿大人我真係o 咀,可能我之前無睇套戲以為佢係大佬,點知...
ht已經係乜都hea 出啦,
btw 講真 呢集 我覺得無咩核心主角,全部人都係二,三線!得t88 係擔旗!
但老實講而家都唔係比fanz睇,係植入3d 呃入場保證同洗班牌氹新手入坑,但你係後生果班仲會唔會睇個老野"扮震撼"呢?
事實始終係事實..
去到第五集都好盡,你連原裝t88(骨版)同t1000既設定都扭曲晒,有咩無可能?
其實結局結尾佢變咗T-1000其實係有玄機,原本打算下一集一樣阿諾佢拍,但係劇情應該會安排佢因為「 ...

堅停左嗎?呢集無咩角色突出,係一遍唔睇好中其實已經算唔錯,但個人評價真係純粹「不至於爛」,早收工都好既...
第二集拍到州長係型字黎形容,金馬倫度到盡傘州長缺點,第5集我都諗唔起邊幕係型黎形容
我最想佢出泡菜 T100 :34:
個人覺得佢繼州長後佢最型
出埋少女版康莎拉先好斷line :46:

廢柴男主角出吾出無所謂.....

你岩...荷里活d野..而家真係無漫威咁收得...
今日派嗎?。     
stockholder 發表於 7-3-2016 07:43 AM

之前教t800點笑已經cut左!呢d笑容留返未剪版本睇好過啦!呢個笑容真係要兜巴升