Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

as09142003 發表於 2-7-2015 12:55 AM
睇完套戲+ dx10事件. 呢隻可以吾洗訂
我吾信陳生吾出戰損版

佢最興呢招,同埋個樣好似有d怪怪地,又唔係完全唔似,可能角度問題,遠望有d副廠頭feel
睇完戲覺得今次拍得唔錯:),希望HT會出白髮版同女主角:handshake:其實呢隻頭雕相當神似,比例執番好啲,唔仔似上隻T1咁大頭仔:cool:
From jc hong
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
昨天去了睇, 睇完我真係覺得可以無視呢隻啡髮版, 直接等白髮版好了~~
希望出新terminator...唔知型號!
呢隻大貨最驚件褸走樣
just see the movie , the movie is good but this one pass........
at least it has a broken arms and more weapons..... it is too expensive
老版就pass啦, 等新角色
DVD迷 發表於 2-7-2015 12:35 AM
頭係大左啲,但冇辦法啦,我好鍾意阿落豬,所以我唔想錯過了,其他人點睇都好,最緊要自己鍾意 ...

係,,,,,
之前隻野戰阿樂,都有小小大頭,,
不過我都有訂~~~~
冇得傾,真系唔似

尋日睇完戲, 故事方面起碼好過T3真係N倍, 不過後來發覺有d謎冇解到, 上網睇返資料又會玩3步曲, 照咁計figure都有排出....
講返呢隻老版T800, 個樣都似但最慘係又好鬼似 Tommy Lee Jones...都係要睇下實物先同埋因故事推進. 就會有更老, 頭髮白晒 o既 T800.
所以呢隻都有其獨特之處(打後未必再出), 但有乜奶油得支SHOTGUN咋, 點都跟多隻可換機械手啦
所以HT都驚你地唔入, 整多個爛少少 o既頭俾你.而家最驚係HT係收晒訂之後, 又整多隻老版(唔係白髮)DX T800, 雙BODY一正常一戰損...
我都係繼續睇定d, 頂多後追都唔會而家訂{:1_374:}

廿一月 發表於 3-7-2015 09:22 AM
尋日睇完戲, 故事方面起碼好過T3真係N倍, 不過後來發覺有d謎冇解到, 上網睇返資料又會玩3步曲, 照咁計figur ...

好似話片尾後,又有段片仔睇喎??師兄有無睇??

我等佢出白髪加磁石拳套,或者白髮T800変t1000
[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7535181&ptid=240234]AVPJ o