Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

真係出到冇野好出, 搵布斯韋利士帶假髮?
反正咁多師兄話似呢個似果個,唔差在似胡楓啦:p
有雙頭雕,價錢算抵,如冇意外都會訂。
roywong 發表於 1-7-2015 07:26 PM
反正咁多師兄話似呢個似果個,唔差在似胡楓啦

官圖有
幾張似湯美李鍾斯。
Vip 13xx 有兩頭雕,人樣似D,半機械有些走樣,最好改下。當做一系列終結,又可客串轟天猛將,都訂了。老人頭應該唔多人鍾意,HT肯出都算讚。
其實我覺得個頭已經彫得好鬼似!

今日睇完套戲, 坦白講, 其實算好似,特別係眼神, 睇過套戲就會明, 但唔明點解唔出白髮加半邊頭....我覺得正D, 或許之後不久又會出(應該都慘出架啦..), 但我愛阿諾, 所以訂了~

唯一要彈HT既係, 正常頭紋太多 (不過照以往大貨都會失左很多細節,所以應該會剛剛好吧?),配件得支槍仔...收$1430...有點貴就是了....

各位 : 如果喜歡阿諾(老年板都LIKE果隻) 訂吧。
         :如果只喜歡戲既半爛頭, 等下隻吧~ 我相信必出..(因為經典,還應該會有液體人的特效配件:P)
奇怪,開訂左兩日但 HT 官網還未有展出
其實HT一直雕唔到州長個神緒,
最似果隻都係前排t1 果隻
其他都唔多掂
最正果隻一定係eb 不過太大隻:time:
套戲亞諾喺1984年個look都未有咁巢,而家似2017樣+1984髮型:(
DVD迷 發表於 1-7-2015 04:08 PM
明白師兄意思,不過……我剛訂左
訂左先,不理太多了,希望到時有改下啦

我對比例好在意,
頭雕唔似,但順眼,令仔,唔大頭,我覺得OK.
但頭雕幾似都好,但變左大頭仔,就接受不了,,,,,大頭代表作係TONY,,,,已賣走,,,,,
E神 發表於 2-7-2015 12:11 AM
我對比例好在意,
頭雕唔似,但順眼,令仔,唔大頭,我覺得OK.
但頭雕幾似都好,但變左大頭仔,就接受不了,,,, ...

頭係大左啲,但冇辦法啦,我好鍾意阿落豬,所以我唔想錯過了,其他人點睇都好,最緊要自己鍾意得啦!:$
Leather like jacket? My predators' Leather like straps is peeling off .......
睇完套戲+ dx10事件. 呢隻可以吾洗訂
我吾信陳生吾出戰損版