Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

白髮 + 機械手 + 爛面 ver 一定有
jeffloh 發表於 6-7-2015 01:51 PM
我肯定呢集唔會係阿諾最後一次做T-800, 因為之前佢已經confirm了T6有佢份~

但如果佢係upgraded做T1000, 咁分分鐘轉用新人都講得通
點解hottoys官圖會用金門大橋俾呢隻? 大橋同呢個版本冇同時出現喎,唔通冇下隻?

i like this smile..hahaha
今日SB個辦已經冇左
chungyuihing 發表於 6-7-2015 11:23 PM
但如果佢係upgraded做T1000, 咁分分鐘轉用新人都講得通

但電影中佢只係左手先改裝成"liquid metal", 唔係成隻upgrade 喎
白髮都出?
該會的, 會是限量抑或普及版呢?
Just saw the movie. This one is a bit off.

I just notice that there has not been head sculpt produced by Yulli anymore. Did she left HT?
套戲好睇喎!        
jeffloh 發表於 7-7-2015 01:27 AM
但電影中佢只係左手先改裝成"liquid metal", 唔係成隻upgrade 喎

佢連身上所有表面傷都好哂喎
chungyuihing 發表於 7-7-2015 11:38 AM
佢連身上所有表面傷都好哂喎

總之而家講到明跟住果集都會有佢啦..唔洗拗呢D野啦..:he:講明三部曲..第三集會唔會仲有佢我唔敢講.但第二集一定有.你定啦..

我覺得應該要出埋佢呢個笑樣..雖然真係好樣衰..但真係好正..HAHAHAH
elliottlai 發表於 7-7-2015 12:10 PM
總之而家講到明跟住果集都會有佢啦..唔洗拗呢D野啦..講明三部曲..第三集會唔會仲有佢我唔敢講.但第二 ...

咁真係要快拍,驚州長唔等得,再擺吓時間軸又要拉後啲
jeffloh 發表於 7-7-2015 01:27 AM

佢成隻跌入液態金屬池入面 , 吾會淨係upgrade隻手掛? .....
toys991 發表於 7-7-2015 12:41 PM
佢成隻跌入液態金屬池入面 , 吾會淨係upgrade隻手掛? .....

因為只見佢用手變形炊開門, 加上佢仲keep住個老年樣所以估計只upgrade了手部. 我只睇了一次加上個shot都幾快, 可能遲d出碟時再睇真d先~

ps: 之前comment個目的其實只係想講"阿諾會再出現在新的Terminator電影"~