Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

ilove12inch 發表於 4-8-2015 09:21 AM
呢類時空交錯美劇,認真你就輸,淨看特技算了,佢話乜聽下就算。

Sarah 喺醫院見到自己個仔John Connor 時果一幕都已經係大Bug啦!
仔都未生,又點知自己教過個仔D乜、講過D乜呢?
nam501xx 發表於 6-7-2015 09:46 AM
剛睇完套戲都OK, 阿諾figure就必買, 始終佢拍一套就少一套...另外我反而想佢出84 後生T-800全祼包膠body lo ...

依個真係小弟既夢想 !!!

截訂了!!!!!!!!!!!!

難得咁快截。mark 45仲未截  發表於 4-11-2015 08:59 PM
2littlemoney 發表於 4-11-2015 04:56 PM
截訂了!!!!!!!!!!!!

... 唉, 唔明D人咁緊張呢D做咩...
kimlam 發表於 12-8-2015 12:17 PM
Sarah 喺醫院見到自己個仔John Connor 時果一幕都已經係大Bug啦!
仔都未生,又點知自己教過個仔D ...

我開頭都覺得果度好有問題..但後尾我睇返碟時,我既理解係.JOHN講得出佢以前好鐘意既一個哥手名,仲連佢第時個仔都要改呢個名時佢先覺得佢應該真係JOHN,因為呢樣野只有佢自己知,至於佢有教個仔D乜野佢當然唔知,呢D只係JOHN再係果幕講出黎咁解..如有錯請指正.
nipponya188 發表於 4-11-2015 05:02 PM

每個人緊張既野都唔同既..唔需要咁奇怪...正如每個人價值觀唔同啫..
唉,唔中意睇咪米睇,唔明D人咁緊張呢D做咩...
nipponya188 發表於 4-11-2015 05:02 PM

可能係提提大家上y網bid單呢!:78:
neoneo 發表於 4-11-2015 05:57 PM
可能係提提大家上y網bid單呢!

好野! 咁都比到機會你同自己賣廣告!
我期待白髮版~
忍手無訂尼隻..
Erik_Stallone 發表於 4-11-2015 09:31 PM
我期待白髮版~
忍手無訂尼隻..

師兄,我都係等白髮阿諾中⋯希望出埋新body
2littlemoney 發表於 4-11-2015 09:30 PM
好野! 咁都比到機會你同自己賣廣告!

咪玩啦! 我就係最憎D炒家出埋呢D齋up post......"截訂喇!" , "呢隻真係有買貴無買錯呀!", "買邊隻好, 俾D意見" 之類!
neoneo 發表於 5-11-2015 12:14 PM
咪玩啦! 我就係最憎D炒家出埋呢D齋up post......"截訂喇!" , "呢隻真係有買貴無買錯呀!", "買邊隻好, 俾D ...

咪玩啦! 我只係最憎D炒家出埋呢D齋up post..."提提大家上y網bid單呢", 你明我意思嗎?
Erik_Stallone 發表於 4-11-2015 09:31 PM
我期待白髮版~
忍手無訂尼隻..

我估州長唔會接受出白髮版,太老啦
mugfei 發表於 5-11-2015 02:26 PM
我估州長唔會接受出白髮版,太老啦

佢接受得到自己係電影出白髮LOOK ,又點解會接受唔到出白髮FIGURE呢?