Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

home3302 發表於 5-7-2015 07:48 PM
套戲好得?3d 效果如何?仲未去睇

小弟覺得套戲3D麻麻,嚴格來説係冇。至於劇本可能源用T1同T2,所以E比預期好好睇。
jcvcheng 發表於 5-7-2015 08:26 PM
小弟覺得套戲3D麻麻,嚴格來説係冇。至於劇本可能源用T1同T2,所以E比預期好好睇。

Ching 去邊間睇?
昨日睇完齣戲,覺得會出好多版本,都係等一下:shy:
咁我睇2d 了[quote][color=#999999]jcvcheng

港島區Cyberport
elliottlai 發表於 3-7-2015 03:30 PM
其實個人覺得都幾似而家既阿諾伯伯,係戲入面佢真係成副慘樣,少左份強悍多左份慈祥,同埋部戲返到1984年後 ...

岩岩睇完戲, 戲入面佢真係成副慘樣, Figue 做得都幾似.

見而家既阿諾伯伯, 對比當年,
有種酸溜溜感覺, 可能係佢最後一套 Terminator.
呢隻要買la!
我都覺得出白髮版加黑軍褸版正d,唔使怕溶衫lor∼:58:
剛睇完套戲都OK, 阿諾figure就必買, 始終佢拍一套就少一套...另外我反而想佢出84 後生T-800全祼包膠body look...:shy:
其實套戲阿諾都沒帶過黑超,ht都造埋⋯⋯:38:
電影本身算ok可以, 不過阿諾就真係好正, 佢個笑容......
joeyip 發表於 6-7-2015 11:06 AM
電影本身算ok可以, 不過阿諾就真係好正, 佢個笑容......

好希望HT會出埋笑面頭雕。呢套經典戲加埋白髮笑容頭雕,我一定會支持購買。

會唔會白髮版係三寶之一。
manju 發表於 6-7-2015 02:06 AM
岩岩睇完戲, 戲入面佢真係成副慘樣, Figue 做得都幾似.

見而家既阿諾伯伯, 對比當年,

你放心都得..講明呢次都係會三部曲咁..所以最少都仲有兩集...就算點.佢點都會拍多一集掛.話哂佢都UPGARDE左嘛...
我肯定呢集唔會係阿諾最後一次做T-800, 因為之前佢已經confirm了T6有佢份~
不過講真.如果出左個白鬆加埋佢果個四萬笑面..我都覺得幾特別...會令我更加想買.