Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7535181&ptid=240234]AVPJ o
新手mm 發表於 3-7-2015 10:39 AM
好似話片尾後,又有段片仔睇喎??師兄有無睇??

有呀, 但只係講SKYNET最後都係Build up,反正之後仲有兩集. skynet繼續存在都好正常左o者(為免劇透, d字反白左)
其實個人覺得都幾似而家既阿諾伯伯,係戲入面佢真係成副慘樣,少左份強悍多左份慈祥,同埋部戲返到1984年後..有好多場面係同第一集既分鏡完全一樣,我本身都好鐘意未來戰士系列..所以當佢果D分鏡做到一模一樣..連對白都一樣果陣..令人好有懷念感....講返隻FIGURE,我都覺得佢應該會再出其他版本..例如到最尾T-800話自己變左升級版個做形都要加埋佢啦..所以都會睇定D先..反正呢隻都唔會點炒得起.如果真係唔出先再後追都未遲...
感覺啡髪時様不是這麽老的…這個ver.有戰傷頭有埋戰傷右手也合劇情也較有成意ht
原來咁多人都係睇完套戲反而想佢出2017個T伯伯,我都係...
白髮版只係大家一廂情願∼:36:
可能ht都想出白髮版,阿諾唔批呢∼(又一廂情願):67:
買買買 發表於 3-7-2015 06:11 PM
白髮版只係大家一廂情願∼
可能ht都想出白髮版,阿諾唔批呢∼(又一廂情願)

看來要分開出,衣服不同的,
買買買 發表於 3-7-2015 06:11 PM
白髮版只係大家一廂情願∼
可能ht都想出白髮版,阿諾唔批呢∼(又一廂情願)

白髮版實出的,你都知H.T.有這個版權點會唔出呢,加上H.T有錢唔賺死你啊:x
睇完戲之後覺得三寶可能出T800白髪加液態金屬手!
最終估計出多損戰版,白髪 T800 加 紅眼着燈頭!
呢隻t800面相應該後生d只真!無咁老

希望出白髮頭加四萬笑口頭雕
chika 發表於 5-7-2015 09:46 AM
希望出白髮頭加四萬笑口頭雕

即刻笑出黎!笑到咁應該好難雕
睇完套戲就會想訂返,套戲好睇,T伯伯又揹重飛
youlovetoy 發表於 5-7-2015 07:33 PM
睇完套戲就會想訂返,套戲好睇,T伯伯又揹重飛

套戲好得?3d 效果如何?仲未去睇