Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Terminator Genisys 1/6th scale T-800 Guardian Collectible Figure

一開始 1986 年果時 t800 無甘老的 ,

而家 ht 個板就似後來白髮老t800果個 look 多D

jeffloh 發表於 7-7-2015 12:48 PM
因為只見佢用手變形炊開門, 加上佢仲keep住個老年樣所以估計只upgrade了手部. 我只睇了一次加上個shot都 ...

t800跌落水銀池個下我睇到佢d手腳都斷哂
lawliettoo 發表於 7-7-2015 01:02 PM
t800跌落水銀池個下我睇到佢d手腳都斷哂

我只肯定佢其中一隻手斷o左, 腳就真係唔太記得了. 不過一見佢跌落堆"liquid metal"度我都估佢唔會有事~~XD
想問下仲有冇得訂?
Q08 發表於 27-7-2015 10:37 AM
想問下仲有冇得訂?

應該有, 我初時仲考慮緊訂唔訂, 但尋日去動漫睇實物, 比例真係好古怪, 頭同 body 好唔 match, 真係訂唔落手.
jeffloh 發表於 7-7-2015 01:09 PM
我只肯定佢其中一隻手斷o左, 腳就真係唔太記得了. 不過一見佢跌落堆"liquid metal"度我都估佢唔會有事~~X ...

我反而睇到得返個頭跌落水銀池到
好中意T伯伯,但個人感覺佢唔遲,所以慎重考慮中
應該送埋呢個頭先有誠意架馬:63:

akiaki 發表於 30-6-2015 04:21 PM
點解機械人都會老?

A very good point {:1_374:}{:1_374:}
其實最後係咪都冇解釋到老既T-800邊個派黎?
軒少 發表於 4-8-2015 12:40 AM
其實最後係咪都冇解釋到老既T-800邊個派黎?

無人知skynet就無得追殺,其實好亂,沒完沒了,過去同未來都有幾百種可能,已經無得結局
而家阿諾仲無啦啦有埋liquid metal新能力,真係好似龍珠隻斯路咁
呢類時空交錯美劇,認真你就輸,淨看特技算了,佢話乜聽下就算。

塊皮老      

{:1_374:}{:1_374:}{:1_374:}