Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[最新報價] 精分似進取咗?減價戰?

GEM 發表於 6-3-2015 07:48 PM
呢個打手post寫曬價錢出黎 犯曬版規都冇人理 精x果然是最好的

今又叫打手!你喜歡!口係你度!
地獄滾球 發表於 6-3-2015 10:02 PM
我真係好唔鐘意係精口訂野…

依家攞貨仲要上十樓咁麻煩…

set燈甘好炒,緊係hold起D貨去炒好過比你,我有friend都中招....
takeshi 發表於 6-3-2015 10:49 PM
set燈甘好炒,緊係hold起D貨去炒好過比你,我有friend都中招....

唉!最死就係今開訂又無貨!呢點睇佢可以炒到幾時!遲點大上面翻到!就無人買
其實兩間既服務都係叮噹碼頭,至於價錢都只係商業競爭,但態度好D會幫襯多啲既,始於我想玩玩具,而唔係俾人玩。
精品依家真係得個行字,係唔會喺佢度買野同訂野,之前訂野全世界派咗個幾月貨,佢都仲係未有貨.

Mk米青班店員態度真係:blame:,相比ssp比較好少少,有錢買貨,冇必要受佢氣:ar:
玩具價格有升有有跌好常,訂貨亦不一定是最平,但同一日同一商場,精 X 十樓派"訂貨"的價可以貴過 1/F精 X 個門市價,你叫個客情何以堪呢?當然,精 X 百份百無錯,但個客以後會識做的。
既然訂有機會訂貴,買現貨又有機會買貴,甘點解仲要訂??俾D錢班柒頭週轉!!就算訂我都去D態度好o既鋪訂,精分??black list左好耐啦!!尼間野己經接左賊船棒啦
其實孤主亂九咁開定,人地定價都無又開,
傻既。
孤主D訂價九成貴過現貨價

I

馬仔 發表於 7-3-2015 12:44 PM
其實孤主亂九咁開定,人地定價都無又開,
傻既。

其實佢開1萬蚊一隻神話都冇問題...
佢有權開咩價,相反覺得個價貴可以唔訂...
點解講到好似全個香港得佢一間有得訂玩具咁???依家你唔係訂HT野,亦唔係佢做獨市,咁佢開咩價有咩問題???

同埋佢每次開訂唔係唔知咩價...
日本雜誌圖出左Yen價佢地先開訂的...
點解佢到依家仲生存到,一定有佢吸引人既地方...

就好似魂限咁,港魂未開訂佢地已經開左...
到港魂開左之後未減返...
選擇權永遠係你手...
有錢你驚買唔到野,咁點解要訂???

我上次想訂古迦電單車,未出yen價佢都吾比我訂住,我吾敢話100%但以我甘耐觀察佢大部份都係有yen價先開訂。
九成訂價貴過現貨價?一般貨我吾覺,吾好亂叫,如果係死亡貨有邊間吾係
某店會用雪梨紙包住啲萠盒壞盒,同正常盒放咪一齊當圓好賣俾客
朋友奶過嘢後以後唔幫襯

係咪奸商見仁見智
takeshi 發表於 6-3-2015 03:00 PM
一來孤X會跟返價,二來當佢真係平又點?吾比貨,拖你貨,玩你,比錢佢賺仲要倒轉比佢玩~比佢D後生sales串~做 ...

唉...完全講出我心聲

我比貴D都唔會去米青..