Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[最新報價] 精分似進取咗?減價戰?

:78:小弟訂貨就博能給到貨機會最大的那間舖。但精口口口出晒名,值博率有機多,靠自已分析。
:Q生活上好多事只能憑經驗,無百分百。。。
錢進進 發表於 15-3-2015 06:25 PM
小弟訂貨就博能給到貨機會最大的那間舖。但精口口口出晒名,值博率有機多,靠自已分析。
生活上好多 ...

訂左好多年玩具,touch wood,只有遲派,未試過取唔到貨。
幫親過好多間︰精口、孤主、頑仔、超人、螞蟻、賊船、月份....近來轉攻amiami

最遲遲過一個月,孤主訂riobot,搶先全世界開訂(包括日本、hk代理)
第一日第一個訂,最後遲成個月先俾到貨。

第二慢果次係精口,SIC尼高 JACK FORM,空運快版變慢版。遲左三個星期。
我只會去蕉人訂,只有他們服務最好。
bunnyyau 發表於 15-3-2015 08:41 PM
訂左好多年玩具,touch wood,只有遲派,未試過取唔到貨。
幫親過好多間︰精口、孤主、頑仔、超人、螞蟻 ...

:67:我係頑仔都中過招,訂了魂shop模型都遲了成個月,期間要自已追,到咗貨又無再通知,之後再無同佢訂貨。
乳豬仔 發表於 15-3-2015 11:51 PM
我只會去蕉人訂,只有他們服務最好。

記得好多年前,訂日版東映限定係好麻煩既事,唔同宜家咁多地方預定。
蕉人、賊船是當年少數既選擇。

蕉人服務好,而且價錢亦十分進取(苦笑)。
賊船較平宜,網上經常插佢訂左唔俾貨。自己無遇過。
蒸粉地點就腳d...去ssp訂比較方便
小明 發表於 16-3-2015 09:06 AM
蒸粉地點就腳d...去ssp訂比較方便

講起SSP,不可不提福利。
福利只賣現貨,到貨超快,熱門野成日去到都賣晒。
有次專程去福利,只為「搶先」買盒模型返去砌。

講左咁多間,印象中真係無邊間無被人「插」過。
其實如你有時間行!每間都有平野!睇下鐘唔鐘你要的!我玩開合金,唔通佢影品平都益唔到我!!哈哈!