Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[最新報價] 精分似進取咗?減價戰?

wingjapan123 發表於 6-3-2015 04:58 PM
邊個話你知個價下翻同精分一樣!你就係肥佬?

算吧啦,你唔信未自己落去問...
講極都唔明...
樓主到依家都唔明我想講乜...
一開始你個價錢已經錯左...
仲話剛去睇...
旺精上次訂嘢冇貨退訂, 但元精又有貨, 冇下次!{:1_376:}

[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7449030&ptid=235910]takeshi o
takeshi 發表於 6-3-2015 04:53 PM
人地係指出你所post"精分進取咗"

人地動一動佢先動!今邊一方進取點
師兄!
小堅 發表於 6-3-2015 02:02 PM
老老實實,你出POST係唔係想畀人笑???
你所講個兩隻都已經減返同精口同價...

講呢D!有無訂過超時空!有無訂過神話處女座!有無訂過十五機!你隻40週年幾錢拿!!講呢D!!
wingjapan123 發表於 6-3-2015 05:28 PM
講呢D!有無訂過超時空!有無訂過神話處女座!有無訂過十五機!講呢D!!

算吧啦你...
你不如再講遠D...
你自己6+1左就算啦...
總之我幫襯精口一次訂鳥山明景品...
冇貨CUT單冇通知就係咁...
講呢D...

我訂EX十二金,就算快截訂都好,最少都叫開過訂...
精口Facebook一出,旺角鋪唔夠幾分鐘就話訂爆...
呢D又係咩服務,再講大把野可以講啦...
不如你講返你所指出個兩隻好過...

再數落去數到2046都未數完...
wingjapan123 發表於 6-3-2015 05:05 PM
人地動一動佢先動!今邊一方進取點
師兄!

你話"精分進取咗"即係以前冇依架有,我就係話你知佢一直都甘做,另一師兄指明你睇錯價,甘佢進取咗D乜?

你甘都仲係吾明就好難再解釋你聽.....
takeshi 發表於 6-3-2015 05:39 PM
你話"精分進取咗"即係以前冇依架有,我就係話你知佢一直都甘做,另一師兄指明你睇錯價,甘佢進取&# ...

我好明你想講乜!你有無訂呢二隻!睇清楚先!我講係日版佢貼出來係亞板!我個腦有問題?你地好鬼長氣!隻雞走咗!仲抽水
人地係度消息分享!錯咪更新翻個價!今都有得吵!你平時唔會錯!我又唔係一樓的員工佢減翻我點知!唔洗話被人笑!我唔怕被人笑!洗唔洗我企係你面前被你笑!討論唔係評價!講第一句就話人6+1!唔係得我一個係今!你叻曬!
減減加加真係吾知佢地點計..........之前一開MP10第一日就訂1XXX, 之後一齊減到9XX, 而家又加返1XXX
chmaki 發表於 6-3-2015 06:00 PM
減減加加真係吾知佢地點計..........之前一開MP10第一日就訂1XXX, 之後一齊減到9XX, 而家又加返1XXX

近來係今!都真係睇佢翻貨時幾錢!無計!唔想入炒價就要硬食呢D
呢個打手post寫曬價錢出黎 犯曬版規都冇人理 精x果然是最好的:x
對於一d令人懷疑有沒有/會不會

1. 遵守商品說明條例
2. 盡力理行合約
3. 對違約行為作出賠償

嘅商戶

佢嘅訂價幾進取,對我來說都全沒意思。尤其是第2點。

非常感謝告知消息

我真係好唔鐘意係精口訂野…

依家攞貨仲要上十樓咁麻煩…

如果唔係一扭冇得訂pg獨角組燈…我唔使幫襯精口啦…

話時話我依家三月都未俾到組燈我呀…唔係當我十一月訂既野…

等再販先俾貨我呀???