Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[最新報價] 精分似進取咗?減價戰?

我諗你唔係好明我講左...
我係一扭訂野最少五年以上...
精口價錢點進取又點...
對家會減返...
咁同一價錢我點解要幫襯精口???
明唔明???
依家唔係一扭價錢高過佢,依家係一樣價...
所以先叫你UPDATE下先出POST...
小堅 發表於 6-3-2015 04:32 PM
我見你話做對比...
乜你唔係親身落去睇???
定係上網見人地講你就係到出POST...

哈哈!唔同你對咀!我有無去睇!你睇清楚先!亞板開咗幾多日!
wingjapan123 發表於 6-3-2015 04:39 PM
哈哈!唔同你對咀!我有無去睇!你睇清楚先!亞板開

咁你落去睇下對家先出聲,好嗎???
人地價錢都改左幾日...
唉,但姑仔見精口貴D又加番價,之前都唔會噤,有少少失望。
小堅 發表於 6-3-2015 04:32 PM
我見你話做對比...
乜你唔係親身落去睇???
定係上網見人地講你就係到出POST...

先可分清楚!我唔係精分人!唔洗人地一開就洗人板!我開post都係分享下個價錢!有師兄都會話翻!慢貨又幾多錢!只係市場消息!你唔喜歡就唔好去精分買!我有個朋友都係今對精分!就算佢唔洗錢行都唔行入去!
wingjapan123 發表於 6-3-2015 04:43 PM
先可分清楚!我唔係精分人!唔洗人地一開就洗人板!我開post都係分享下個價錢!有師兄都會話翻!慢貨又幾 ...

咁你分享價錢係唔係應該分享個最update個價錢呀???
講極都唔明...
救命...
同埋我都冇話你係精口人...
你個價錢唔update就分享...
呢D係唔係叫錯既資訊???
人地話畀你聽,你又唔聽,死都要用舊價咁你覺得冇問題???
小堅 發表於 6-3-2015 04:40 PM
咁你落去睇下對家先出聲,好嗎???
人地價錢都改左幾日...

時常叫我去睇!我今日去咗!大佬!都話亞州版!慢貨先!1×××!你有無去啊!時常問我!今日肥佬送貨你又知唔知!你去睇咗先!
wingjapan123 發表於 6-3-2015 04:47 PM
時常叫我去睇!我今日去

你有冇去我唔知...
我去睇完一扭已經係新價錢...
明唔明???
講極都唔明,定係你根本冇去...
你今日去左邊間睇呀,哥仔???
落去再睇下啦,行貨都轉埋一樣價啦...

姑仔d人就黑面d 精口口口就正常d 不過唔明 冇輪深精mk精d員工都經常大大聲講粗口 幾年黎都冇改變 :38:
小堅 發表於 6-3-2015 04:48 PM
你有冇去我唔知...
明唔明???

行貨1×××!亞版又1×××!喔!師兄!影來大家睇下!
我就未看見過二個同一個價錢同在一起!
wingjapan123 發表於 6-3-2015 04:47 PM
時常叫我去睇!我今日去咗!大佬!都話亞州版!慢貨先!1×××!你有無去啊!時常問我!今日肥佬 ...

人地係指出你所post"精分進取&#21655;"<---係錯,未做research,都吾係話你係米青人,佢地根本無進取&#21655;...

一向都孤仔開訂先,緊住佢睇住人地來打,有時會平十蚊八蚊,跟住孤仔就會自動降返同價,呢個模式玩左好耐,甘同價/相約價 咪睇services, 甘米青進取&#21655;D&#12475;?你明未?
小堅 發表於 6-3-2015 04:48 PM
你有冇去我唔知...
明唔明???

唔好玩我!如果你係vip!洗乜去睇!出乜訂你都知!我個朋友係一樓fans!好似時常收到通知!
wingjapan123 發表於 6-3-2015 04:53 PM
行貨1×××!亞版又1×××!喔!師兄!影來大家睇下!
我就未看見過二個同一個價錢同在一起!

講極都唔明...
佢行價係12XX,亞11XX...
依家行已經截左訂...
所以你見到既只有亞版...
但之前訂左行既師兄,所以價錢轉返新價11XX...
同之前精口開既價一樣...
簡單黎講,依家係行日亞同價...
明未呀???
仲好意思同你講你落左去睇...
wingjapan123 發表於 6-3-2015 04:55 PM
唔好玩我!如果你係vip!洗乜去睇!出乜訂你都知!我個朋友係一樓fans!好似時常收到通知!

我係唔係VIP就唔需要話你知...
我係旺角返工,食LUNCH行開去睇,唔通又要話你聽...
總之新價錢已經轉左...
你信又好唔信又好...
事實就係咁...
小堅 發表於 6-3-2015 04:55 PM
講極都唔明...
佢行價係12XX,亞11XX...
依家行已經截左訂...

邊個話你知個價下翻同精分一樣!你就係肥佬?