Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 聖鬥士聖衣傳說 雙子座 (官圖P27)

我就認為阿爸阿媽比錢入玩具既市場根本唔足以
開條新line  獲獲新野都虎頭蛇尾  事實勝於雄辨
...
薜安 發表於 24-4-2014 11:20 PM

的確笨大次次開新line出幾隻又死line先係最大問題:42:
只對舊既星矢有興趣

唔理係咪新LINE,出得又型又靚就會比錢.
只對舊既星矢有興趣

唔理係咪新LINE,出得又型又靚就會比錢.
我想問12宮 EX OCE唔會出完獅子就停掛:80:
出完1隻停 好過出5~6隻停喇 你擔心d乜
出完1隻停 好過出5~6隻停喇 你擔心d乜
熱血追擊者 發表於 25-4-2014 11:02 AM

我想問12宮 EX OCE唔會出完獅子就停掛
F.S.飛煞 發表於 25-4-2014 10:57 AM

OCE若繼續出,應該先出埋白羊,天蠍
我想問12宮 EX OCE唔會出完獅子就停掛
F.S.飛煞 發表於 25-4-2014 10:57 AM

依家d魂展基本上一年先得一次,慢慢等啦:x
OCE連神話本身都出唔齊, EX唔齊又有幾出奇呢...???
神話根本可以繼續出班白銀同冥鬥....笨大係唔出果D, 反而不斷開LINE....反而幫我慳荷包(EX, 皇級咩都冇入)~

佢3個月一隻魂限既...唔好玩轉色變冥衣, 正經出埋白銀同正規冥鬥士, 再唔係出埋OVA神鬥果D, 我反而心甘情願科水俾佢~~
神話根本可以繼續出班白銀同冥鬥....笨大係唔出果D, 反而不斷開LINE....反而幫我慳荷包(EX, 皇級咩都冇入)~ ...
DomiNic 發表於 25-4-2014 03:03 PM
文力兄, 世界就係事與願違, 但佢夾硬出都有蝕本可能, 而家連動畫雙管齊下都係博一舖...
白銀其實仲有機會既, 不過唔會寄望所有都出...
回復 101# 香港人

人兄~~LONG TIME NO SEE..~^^
佢有佢市場策略, 玩家有自己收藏價值/玩法....都冇邊個啱與錯既~

在我而言, 講真, 寄望/期望都沒有了, 佢神話繼續出(唔計轉色既), 有咪買, 冇咪慳錢投資第2樣LOR~~哈哈~
OCE若繼續出,應該先出埋白羊,天蠍
mushroom 發表於 25-4-2014 12:32 PM

就係覺得應該跟進度出埋呢兩隻先
都已經唔係望佢出哂咁多隻
OCE連神話本身都出唔齊, EX唔齊又有幾出奇呢...???
香港人 發表於 25-4-2014 12:55 PM

唔出奇,問下姐
咁都唔得?
依家d魂展基本上一年先得一次,慢慢等啦
yugi 發表於 25-4-2014 12:34 PM

等12年 :34:到時再出 3.0 :x