Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 聖鬥士聖衣傳說 雙子座 (官圖P27)

無錯  出完聖衣放題……就到
《向車田致敬暨生辰死忌大復刻》
復刻版會每個角色分:
透色版 螢光版  夜光 ...
薜安 發表於 23-4-2014 12:10 AM
   :he:  同李鹵版    :x
贊成∼!
不過好似比光牙搞死咗件事………
Kuuga_iwsp 發表於 23-4-2014 10:50 AM

係揀錯角色出姐,論玩具完成度一啲都唔差,換上頭砲係5小強就係另一回事。
我鐘意聖衣聊齋
同聖字同音嘅
無錯! 人地出乜關你乜事!
唔鍾意可以唔買!

我就專心等緊
【向車田致敬生辰死忌果款李鹵版!】

五子穿上終極壽衣打椰禾話果幕
我一定會睇!!

每盒一兩萬有咩所謂  最緊要佢肯出
佢唔狂出d乜版乜篇試下d星矢迷底線
我地點會成長?!!
一陣BD摺左 我地點算  全世界得佢出玩具
破產都入!!

呢套壽衣傳說入唔到!
以後唔玩玩具!!!!
我都想出shf
yugi 發表於 23-4-2014 10:51 AM
其實拳鬥士都唔錯
係揀錯角色出姐,論玩具完成度一啲都唔差,換上頭砲係5小強就係另一回事。
iorik 發表於 23-4-2014 11:00

咪係囉 ~ 頭炮係舊TV版5小強已經係另一件事啦 ~ !
已經可以即刻玩5小強力戰拉打劇場嘞 ~ 大有作為 ~ !
仲咩出光牙試水溫 .. .  真奇怪 . ..
快D出個冥界篇外傳-閻羅王捉走阿典娜,5子作客要12時辰打18層地獄
出N.D. 版吧    聖衣可以跟漫畫設定。
其實我對EX喺冇乜感覺,所以幾期待下一個聖衣系列。
最好用番大系既size,唔好裝着只玩造型及可動。
我覺得大有作為。好似千值連monster hunter 果類。
如果真係電影版 legend of sanctuary 既神話玩具,咁條line 凍過水啦,靠齣兩個幾鐘既電影嚟支撐 5青銅 + 12黃金既玩具,難度極大呀
出新line好事,唔鍾意可以無視,唔買都可以齋睇,難道各位想笨大宣佈以後唔再出新玩具,只复刻或再版咩?
猛好打 發表於 23-4-2014 08:43 AM

寧願佢再版復刻都好過出垃圾
新LINE預告:

其實整得還可以,可惜已經唔係我認識車田老師既聖鬥士。又可以慳番,真喺好~
其實都好明白, 自己鍾意左十幾廿年既野, 突然轉變晒心情係會受影響...
好多人都接受唔到新嘗試, 但係, 同幪超/戰隊情況一樣, 平成愈黎愈脫離原意, 看觀亦會因故事及某些角色造型而愛上該作品...
當然, 特攝每次角色唔同, 而家星矢仍是星矢, 總有分別...
我寧願佢試新野, 因為就算唔創新, 一樣係會俾人話無新意...
獎品係1:1 傳說壽衣一件……名額……五位……
好像續寫五子再落十八層地獄打嚴王……最後五子穿上壽衣…… ...
薜安 發表於 23-4-2014 12:19 AM

哈...笑死我呀真係