Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 聖鬥士聖衣傳說 雙子座 (官圖P27)

仲有半個月多D就知道結果...
我估佢唔會咁快有3.0住,亦唔會整冥王神話...
反而我覺得佢會整D動畫劇場版既角色做第一彈...
例如:天界篇最後出場個個星矢...
好幾年前展出過既金蘋果到依家影都冇...
有機會會係聖衣傳說入面推出...
以上只係個人推測,不喜勿插...
:64:

應該身型比例同依家聖衣神話相約...
但改左軟腳問題,整左新素體4.0...
仲有半個月多D就知道結果...
我估佢唔會咁快有3.0住,亦唔會整冥王神話...
反而我覺得佢會整D動畫劇場版既 ...
小堅 發表於 29-4-2014 01:56 PM

唔駛諗啦, 應該就係同上頁師兄所講, 只係3d電影版的玩具, 之前已出過彩模:78:
3d電影都係, 標題度寫"神聖的傳說"
唔駛諗啦, 應該就係同上頁師兄所講, 只係3d電影版的玩具, 之前已出過彩模
3d電影都係, 標題度寫"神 ...
kyostanley 發表於 29-4-2014 03:21 PM

咁仲好...
可以全pass...
雖然我睇晒原星矢動畫, 但都慶幸未曾入過一隻聖衣神話

一入坑就真係攞你命3000
不過我都有留意星 ...
熱狗OO 發表於 26-4-2014 07:02 PM

如果照以上咁講,而家討論既唔係出乜野星矢,而係最重要討論人生究竟有多少年命?
因為出咗一次咁唔掂既聖衣神話都用咗十幾年時間!
係咪廳日公佈呀?唔知幾点呢!:handshake:
回復 125# mcdonaldsmark

通常都係下午2點開記招
咁快就到公佈日

正, 期待
希望係新Line
像是重視可動或係其他較有新意d
毫不期待傳說
反而想知有無新 ex ... 冥金又好,黃金又好:57:

聖闘士聖衣伝説、第一弾は新作映画のジェミニサガ
聖闘士聖衣伝説、第一弾は新作映画のジェミ& ...
stonekeung01 發表於 9-5-2014 03:25 PM

又係雙子座先? 點解咁鍾意雙子先~~~
都覺電影版造型
不如舊著黃金聖衣設計的好

會不會如OMG般
出幾隻就沒有消息了...:42:
可以完全PASS了,零興趣:38:
係我唔識欣賞...
完全負興趣...
唉……真係電影版的…本來我睇最初既星矢同人馬都OK架,但呢隻GEMINI好似唔係幾OK咁…