Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年10月 聖鬥士聖衣傳說 雙子座 (官圖P27)

我真係想知究竟會有幾多星矢FANS會買傳說呢條LINE................
我真係想知究竟會有幾多星矢FANS會買傳說呢條LINE................
K_K 發表於 9-5-2014 04:26 PM

套野未播好難預計... 如果劇情係吸引, 口碑好, 炒到上天...
如果唔掂就另計...
話明公布第一彈產品應該會列明發售日期及定價、唔會仲係參考出品:58:嚇我唔到既,第一彈一定唔係雙子,我睇死佢都係穩陣出隻天馬/人馬先:46:
回復 152# leah周

但我覺得星矢FANS會先入為主, 鐘意肯定係因為舊個套而唔會係OMEGA或咩冥王前傳等......可能係我保守, 我覺得BANDAI因為EX都唔係非常好賣, 冇野都要搵D新野黎試......
回復  leah周

但我覺得星矢FANS會先入為主, 鐘意肯定係因為舊個套而唔會係OMEGA或咩冥王前傳等.. ...
K_K 發表於 9-5-2014 04:38 PM

都岩, omega 新設計星矢都好受歡迎, 其實都係靠舊系列去帶動新系列
但我諗應該唔會好似皇級咁出兩隻就算嘅
雙子座好X肉酸,似十足內地設計咁,好山寨:72:
嘩~~ 嚇人雙子:@
其實真係唔明, 講明係黃金聖衣, 點解要整到一半係黑色...
相信呢隻一定係史上死貨最多的雙子座.....
kyostanley 發表於 9-5-2014 04:26 PM
因為已預左第時會變成冥金...xd
聖闘士聖衣伝説、第一弾は新作映画のジェミ& ...
stonekeung01 發表於 9-5-2014 03:25 PM

終於可以有脫坑的感覺..................:78:
回復 143# sumissum

到時睇下點:58:
終於脫坑。。。。。。。。。。。。。

動畫入面型仔 D 喎
實物整到出來好似少左 D 動畫入面的華麗感覺
另外 D 色水多得來
又好似太濃色了
稍嫌太花喱碌...

雖然我覺得呢套野設定唔錯... 某幾隻例如天蠍巨蟹仲幾突破 !
但應該不會開新 LINE 了...............
亦睇佢應該不會出齊十二黃金...
我就覺得會有全金版本出現
左邊黃金聖衣,右邊冥鬥衣