Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Terminator: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version)

點解唔係情人節(星期五)出,而係等到星期一至出嘅?{:1_215:}
我要Terminator 3 THE TX呀..........:57::57::blame:
我要Terminator 3 THE TX呀..........
奇異光芒 發表於 18-2-2014 02:37 AM

x2真係好想要:63:
呢隻我好難入境~~~~~~:(
回復 117# chankb

呢隻HT想砌平D (1390),如果唔夠平,又點吸引到我地買佢,不如買DX13算。
Ching,偷渡幫到你
I will skip this one.:56:
回復 120# MAX

睇左師兄 d 圖 , 又確實做得好似 !!  我諗 = 咸超 fig 咁 , 做到最似元祖 (戲服) 咁 , 唔係人人接受 , 但由細睇到大o既 "老野" 就非常有感情 !!
I think this one looks very good, but i already got my DX10...
ill skip it...
looks good!
幾好呀!不過唔係fans又無位入唔到咁多隻無計
1:30上去剛訂完無乜人…多人pass好丫…訂得舒服,有機插隊派貨:43:

睇左幾頁,覺得有D搞笑……
HT好悶?? 出親都係BATMAN, IRON MAN, T800…
咁佢出其他野,有無人訂先??
佢有出獨行俠,1966 BATMAN,其他非主流電影角色,但少人訂嘛……
但大部分玩家都只係識IRON MAN, BATMAN, “人有我有”嘅心態!!
唔怪得HT 得閒就推出呢幾個大熱系列,佢都要保持公司營運…
(申利先,我都等緊佢出BATMAN RETURNS好耐……)
但HT有無迫你買先?? 個Figure 唔岩自己,咪唔好買囉,等適合自己嘅先去訂,駛乜勞氣??

另外,呢個係T1 嘅T800,唔明D師兄點解話有DX10 & DX13就唔入??
根本係兩套電影黎… 咁大家入完MK III,又入MK IV, MK VI, MK VII???

其實好睇自己對套電影有幾愛,對個角色有幾愛,對個演員有幾愛……
睇左幾頁,覺得有D搞笑……
HT好悶?? 出親都係BATMAN, IRON MAN, T800…
咁佢出其他野,有無人訂先??
佢 ...
kimlam 發表於 18-2-2014 02:11 PM

師兄講得好,e只我skip, nothing to lose, save money tim.
上次第一個造型都己經非常似,轉左dx10反而退步,不要dx賣平點確是玩家福氣,眼球轉動是好玩,但貴+似玩具,所以呢隻諗得過,至於是否出完又出,我諗如果是玩家不太在意吧,最重要越出越好,咁就多點選擇,如果是炒家就大鑊了,舊野通常變死貨,不是紅酒,越耐越好
依隻有發光雙頭雕,價格合理,我有dx10同dx13都照入依隻。