Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Terminator: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version)

咁睇又唔係好似阿諾, 睇官圖又似D,
搵日上SS睇下真身先~~

希望對BOOTS轉用軟身D嘅料, 舊個隻 ...
MAX 發表於 19-2-2014 11:16 PM

係啦最唔LIKE呢D膠BOOT....RED SKULL果對真係想死

原來內手臂都有戰損…:$
原來 HT 第一款 MMS1 都是這款,不過當時個頭雕……
呢隻惡煞版T-800先係期待已久,可安心等T3系列了。當然最好出埋T-1000 2.0同童年JC就完滿了!:71:

哇!!!! 好爛 !!! , 超正 !!! 噤先係真正戰損版 !!!, 點可以唔入 !!!{:1_208:}
我自己一隻HT的T-800都無(只有EB隻1/4) , 本身都對佢有興趣. 價錢我又覺得OK, 不過講真唔想等一年先派貨, 所以都係唔訂了.
我自己一隻HT的T-800都無(只有EB隻1/4) , 本身都對佢有興趣. 價錢我又覺得OK, 不過講真唔想等一年先派貨, 所 ...
jeffloh 發表於 20-2-2014 09:38 AM

依隻話年尾派貨。
依隻話年尾派貨。
khwong67 發表於 20-2-2014 10:13 AM

我知呀, 理論上年尾, 實際上可能係15年年頭. 其實要我等超過半年我都唔考慮了. 自己當玩少隻無咩所謂~
回復 182# stonekeung01

今次件皮樓個領位,終於車返開少少……
DX10 同 DX13 車得太埋……
我知呀, 理論上年尾, 實際上可能係15年年頭. 其實要我等超過半年我都唔考慮了. 自己當玩少隻無咩所謂~
jeffloh 發表於 20-2-2014 10:45 AM

其實2014年玩同2015年玩有乜分別....真係買吾買的主因?...等過半年就吾買...想吾明呢個邏輯...

真係鍾意T1的話....等都等左十幾廿年先有隻好ge figure...
其實2014年玩同2015年玩有乜分別....真係買吾買的主因?...等過半年就吾買...想吾明呢個邏輯...
...
takeshi 發表於 20-2-2014 11:01 AM

咁講啦, 我買野比較講feel, 喜歡見到實物先買. 如果只係睇下圖就比錢我就好少咁做. (所以已經無咩點訂HT了) 呢個係我自己的做事方式啦, 唔代表一定是對或者咁做是否合理, 我又無叫人跟我咁做, 咁又有咩問題?  而且都係果句, 如果唔訂就無, 我大不了唔玩之嘛, 無咩所謂. 另外可能自己已經不再年輕, 依家figure對我來說真係可有可無. 就算係神物又點? 都要套電影經典至得, 咁我買blu ray收藏好過啦~ 當然如果派貨時實物唔錯, 又有現貨我都可能會出手呀~
咁講啦, 我買野比較講feel, 喜歡見到實物先買. 如果只係睇下圖就比錢我就好少咁做. (所以已經無咩點訂H ...
jeffloh 發表於 20-2-2014 11:30 AM

只係吾明呢個想法....無話你岩吾岩....亦吾係批評你點解吾買呢隻HT figure....不要誤會...
睇完更加理解吾到..睇blue ray同玩玩具我覺得係兩個吾同的活動....點都好~有機再談~
只係吾明呢個想法....無話你岩吾岩....睇完更加理解吾到..睇blue ray同玩玩具我覺得係兩個吾同的活 ...
takeshi 發表於 20-2-2014 11:48 AM

no problem brother~
睇左chankb兄幾幅私家相...
發覺"面豬done"都係肥左d...凹番d會更好~