Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Terminator: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version)

我不理會別人講什麼 DX 10 就最似,有 DX10 就唔入 DX13 , 依隻 SKIP, 因為有 DX10, 什麼整隻平價想人買...各式各樣要自己唔想買既理由,
總之我本人一見到  HT 出這個 原祖 T800就即訂 !!!仲有, 我幾想佢出埋 光脫脫  無衫著 既 Mr Olympic 既 figure !!!
好老實雙頭雕甘價錢, 自組都要啦! {:2_272:}
Ching係唔係'信我'20樓訂?

回復 137# ironman3

真心想講,買兩個老番著燈頭,都唔平啦.....仲唔似之餘仲係老番....p.s. 我有入之前果隻 頭髮中間分界 果個版本, 又係一出即訂 !!{:1_197:}
回復  ironman3

真心想講,買兩個老番著燈頭,都唔平啦.....仲唔似之餘仲係老番....p.s. 我有入 ...
locat 發表於 18-2-2014 02:51 PM

買黎自組都值啦!
有師兄報下SB訂貨情況嗎?
回復 139# locat

:71:尋晚返去睇隻t1 ver1,除左對鞋之外,今次短髮,有燈,皮褸,連件底衫都唔同,所以我都即訂無慮!{:1_208:}
用返dx10真皮褸就完美!因為仿皮終有一日會脫落,到時真係戰損版。
我隻m icon 馬龍白蘭度件皮褸已經報銷了∼∼:79:
回復 143# 買買買

師兄去油站買支皮水嘛
回復 144# wing1123

假皮係真膠, 用皮水有無用嫁?
呢隻我都會考慮, 係覺得面形瘦削返d會更神似

其實我最希望HT會出埋架電單車....................
回復  wing1123

假皮係真膠, 用皮水有無用嫁?
chankb 發表於 18-2-2014 03:49 PM

呢支"仿皮"都得…我隻dx13用緊佢…

回復 147# wing1123

i see, thx you!
請問大約咩價位???
T係我個年代嘅,但係就無愛∼
對無愛嘅我嚟睇,的確係好似改少少又出過咁嘅感覺。
我有3隻HT IM已經覺得好滯……
反而我支持冷門嘢∼HT步驚雲人人插,我照訂,支持本地創作而且陪我成長嘅作品。佢肯出無名、聶風的話我都照訂∼夠薑出埋龍虎三王加火雲邪神,我照買∼!
另外我訂埋夏羅古連大班椅,我諗呢度無幾多師兄會入,HT肯開價咁進取都好冒險,但係HT竟然出虫本玲士,我真係中晒∼希望佢出到女角∼∼