Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Terminator: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version)

回復 83# haha_muse

一張金牛加一張大牛找一百
依件係原祖 Terminator, 仲要一次出晒兩個識著燈既人頭, 真係超正, 仲要似足真人, 找不到一個理由唔入 !!!
p.s. 好在我無入 DX10, 依件真係唔知邊位啊叔, DX13 就無野好講,一知到會出就即訂 !!!
點解唔出番 1:6 骨架 ? 配呢款出多個孖寶裝先有吸引力, HT 班 marketing 點做野 ?
有性格 發表於 17-2-2014 02:06 PM

唔好咁出呀,我對T1冇愛,我淨係對1/6 T800骨有興趣,唔好要我硬食隻T1呀
回復 82# gazza888

你講得啱,討論係要理性,唔係入嚟放低個pass字就叫討論,唔like都講啲point嚟參考吓,我相信入得嚟呢個topic嘅大大都想知
回復 91# locat

價錢ok!thx 大大

如果有廠將DX13戰損頭補完返再放返落DX10就好了!

其實如果對TERMINATOR大愛兼希望儲齊成個系列的師兄們嚟講, 這個T800以這個定價來說的確低玩,如我對T1有愛我都會訂( 但我只對T2有愛):35:,但無可否認近年HOTTOYS主力出的FIGURE都放哂喺啲大賣系列, 新主題的產品比較上係少, 其實都不只是這裡的師兄講話悶,外國啲玩家都留言HOTTOYS唔好來來去去都係嗰幾個系列:42:
回復  haha_muse

一張金牛加一張大牛找一百
依件係原祖 Terminator, 仲要一次出晒兩個識著燈既人頭, 真 ...
locat 發表於 17-2-2014 05:52 PM

11魚唔洗?唔係13魚多?
回復 95# papay

主要係狼人同阿諾已有現成波地
係未dx10果件褸?
回復 98# whitedol

唔同款的
之前想自組,但搵唔到皮褸所以放棄了
好嘢!等咗呢隻好耐!{:2_297:}
好靚呀!想入番隻玩吓!但又想入DX13,真係唔知点算好!
回復 98# whitedol

唔同的!DX10嗰件腰帶無鍋釘的!
個頭我OK,但已有T1 ver1 , 吾知買吾買好?
自組咗T-800(850)戰隊買唔買好呢?{:1_215:}

hottoys如果跟住本身套戲呢個黎雕咪仲唔似!!而家將佢美化返似阿諾...都可以有人話唔似,我都無野講了~~