Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Terminator: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version)

真係兩回事,我有DX13,都要訂呢個,佢個戰損Look真你好正,
真係2回事x3
輕輕打陰影重似!
打你咪野位置,請指教,我想試下!
打錯字,係打陰影在那位置?
我可能誤導左ching以為隻人偶加少少色,sor
其實我意思只係用白燈射落塊面到而令效果提昇!
ultramanwai 發表於 11-9-2014 11:48 PM
真係兩回事,我有DX13,都要訂呢個,佢個戰損Look真你好正,

我都係兩隻都有,不過唔想兩隻都擺戰損出黎,
照睇應該上隻戰損靚D,
所以哩隻我擺佢帶超個樣:love:
你都講得有錯, 帶黑超, 揸銀色鎗, 係第一集其中一個招牌姿勢 !
今日取左了…:$

請問師兄知吾知派到幾多號?
dvddvdhk 發表於 13-9-2014 11:48 PM
請問師兄知吾知派到幾多號?

唔好意思,小弟冇問,因為取完後,又怪住訂回到未來男主角,訂完即走去搵包膠身體,多得朋友話果到有,才買到多隻大隻佬包膠身體的
DVD迷 發表於 14-9-2014 09:20 AM
唔好意思,小弟冇問,因為取完後,又怪住訂回到未來男主角,訂完即走去搵包膠身體,多得朋友話果到有,才 ...

吾緊要,諗住搭單問句,謝謝師兄解答!下午我會打去問下。師兄買個包膠素體,係諗住換body?如果係,到時分享下個效果。
dvddvdhk 發表於 14-9-2014 09:30 AM
吾緊要,諗住搭單問句,謝謝師兄解答!下午我會打去問下。師兄買個包膠素體,係諗住換body?如果係,到時 ...

試左,好正,原來和剛取T-800一模一樣的包膠素體,只係冇傷口的…:shiny: