Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Terminator: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version)

回復 160# skyline123
SB響FB出左Post話樣辦擺左響20樓, ching可以上去睇
我覺得你呢 d 人仲煩, 咁唔鍾意去大6喇玩山寨野喇, 又要悶又要入黎, 出咩都駡, 自己整喇
hkfam 發表於 17-2-2014 01:38 PM

人人都有发言自由 轮到你来吹啊.
你HT打手还是什么啊?
回復  prosheng

咁你想要咩新品??? 新成點? 你悶又入黎睇做乜春?
hellobil 發表於 17-2-2014 02:29 PM

闷不可以发表言论吗?这里你管啊

The Terminator 1:6 MMS238 T-800 (Battle Damaged Version) display at the Hot Toys Secret Base HK
咁睇又真係幾似,睇完又身痕
The Terminator 1:6 MMS238 T-800 (Battle Damaged Version) display at the Hot Toys Secret Base HK
stonekeung01 發表於 19-2-2014 07:52 PM

只想HT追加多一件完整的灰Tee就好了~
回復 171# MAX

可能要返轉着{:1_203:}
回復  MAX

可能要返轉着
chankb 發表於 19-2-2014 09:12 PM

咁會變高領族....
回復 173# MAX

我都打算以太陽鏡造形放pose, 所以都希望多件灰T(無穿洞)....今日去現場睇 , 個戰損頭重靚個當年戲中個頭。不過現在唔夠恐佈...
回復 171# MAX
用返DX10 果件囉^^
我反而想除左佢件Tee,咁樣Display~
但唔知心口有無爛肉……
回復  MAX
用返DX10 果件囉^^
我反而想除左佢件Tee,咁樣Display~
但唔知心口有無爛肉……
kimlam 發表於 19-2-2014 09:55 PM

咁我隻DX10著乜野...?:oh:

另外, 個BODY冇爛肉都會有血跡的...
回復  MAX

我都打算以太陽鏡造形放pose, 所以都希望多件灰T(無穿洞)....今日去現場睇 , 個戰損頭重靚個 ...
chankb 發表於 19-2-2014 09:30 PM

直頭係恐怖喪屍....

記得佢爛面之後, 塊面會惹烏蠅....

個清潔工人問佢房入面係咪有死貓....

佢就答.... 鵰 狸 獅 狒

:x
我都想知,到底呢個Body是否損戰?有無師兄知道?
回復 177# MAX

現在呢個頭唔夠喪{:1_203:} 不過事但啦
回復  MAX

現在呢個頭唔夠喪 不過事但啦
chankb 發表於 19-2-2014 10:51 PM

咁睇又唔係好似阿諾, 睇官圖又似D,
搵日上SS睇下真身先~~

希望對BOOTS轉用軟身D嘅料, 舊個隻好硬...腳板有JOINT等於冇JOINT...