Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Terminator: 1/6th scale T-800 (Battle Damaged Version)

出T3 最尾防空洞既戰損最好
不過點都係T2戰損最正
我都唔覺個頭有咩問題

最好出埋依隻
作為Terminator fans, 今次決定唔入
回復 30# locat
佢係正過bx10但正唔過dx13嗎!你冇理由去訂多隻dx10嫁!佢用第一集冇着皮褲真係吸引唔到我呀!不過真係唔算貴!
可能之前隻T800太多parts 剩番,所以砌多隻{:1_206:}

回復 50# sunnyfatb

小弟有買 DX13, 依隻真係無交哎, 唔入唔得啦真係 !!!
依件 原祖級就真係無走雞, 仲有兩個著燈頭, 真係好正 !!!!!!{:1_203:}
p.s. 好在無入 DX10:35:
回復 31# BigOil

Ht不如搞下新設計。。。
出隻細路john吧。。。
一家好多fans會開心。。。。。
如果講唔似既, 果d師兄好可能唔係我依類老餅級數, 但係小弟今次一睇就認得出 , 就係原祖級 The Termina ...
locat 發表於 17-2-2014 02:15 PM

溝埋T1果隻, 真係4頭兩Body任砌{:1_214:}
孖頭雕,合理價,入!

將來出埋T3抬棺戰損,三隻並排,震撼!(只限中坑才有感{:1_203:} )
咩難捱?大把野比ht出啦..batman return..無頭谷..mj smooth死哂去边
wing1123 發表於 17-2-2014 02:34 PM

無頭谷同MJ我都等佢哋好耐, 但而家冇哂聲氣, HOTTOYS只不斷出嗰啲大賣系列,都唔可以怪某啲師兄講話悶:38
回復 52# locat
可能我唔係fans啦!我對佢冇咩大愛!有一隻dx10同dx13都夠啦!有一隻差唔多可以係未來戰士完美的dx13好難買番轉頭!
最主要係未來戰士皮褸皮褲先係王道!我今次真係要睇清楚先!因為依隻真係唔算太貴!比係im嚟講算好平!質素都有咁上下!我係可以接受!
我好支持HT出呢類舊電影嘅figure
呢隻真係正,神似!必入之作
咁多大大成日閙HT返出果幾條line
講真HT唔係冇出過冷嘢,但反應如何?
之前烏鴉出得唔錯,我都有入,市場反應又點
我喺老細我都繼續出大路嘢啦
很好奇∼∼∼为何不出那小孩子主角?
話唔似個D人有無睇過第一集架...